Se de mange forårsnyheder fra CND

cnd forår 2019 1

I dette forår har CND lanceret flere nyheder af flere omgange. De har blandt andet lanceret en forårskollektion og en bryllupskollektion samt nye top coats og neglepleje. Og alt dette vil jeg fortæller jer om i dette indlæg, og jeg tænker at vi starter med de nye farver til neglene.

CND forår 2019 Sweet Escape

cnd forår 2019 2 sweet escape

Sweet Escape er CNDs forårskollektion, som består af fem smukke farver. Jeg har testet 3 af dem: Soulmate (koral), Exquisite (cremet pastel gul) og Poetry (rosa med lille undertone), som du kan se swatches af herunder. Farverne er cremet og har en god dækkene evne og en god holdbarhed i sig selv.

cnd forår 2019 3 sweet escape

Nye top coats

Mine erfaringer med CND er, at deres vinylux lakker i sig slev har en rigtig god holdbarhed. Men når det gælder neglelak er en base og top coat altid med til at gøre resultatet bedre og mere holdbart. I vinylux lakkerne er base coat indbygget i formlen. Blandt deres nyheder er der en gel-like effekt top coat, som skulle give ekstra styrke med gel-lignende glans og beskyttelse af neglene i op 7-dage, uden brug af UV-lampe. Når top coaten er på giver den lakken en endnu bedre holdbarhed, og den beskytter mod den basale slitage. Dog gør den også at lakken er meget svære at skulle fjerne igen, da neglelakfjerneren først skal bryde igennem den her tykke gel lignede top coat.

Udover denne er der også kommet tre andre meget spændende top coats, som jeg dog ikke selv har prøvet. Jeg har sat billede ind af dem herunder. Som I kan se, så spiller disse tre top coats med finishen. Den ene giver et glitrende finish mens den anden giver en mat finish og den tredje en skinnende og holografisk ”pearl” finish.

cnd forår 2019 4 top coats

Nye plejeprodukter til neglebåndende

Ud over nye lakker og top coats, så har de også lanceret to nyheder i deres Essentials Care Pens linje: SolaOil der fugter og RescueRXx der reparere. Disse stifter er lette at have med sig på grund af deres praktiske design – perfekt til at have med i tasken. Og så er de lette at anvende: drej bunden af stiften til den klikker et par gange, påfør på neglebåndene og massér.

Den prisbelønnede negleolie, CND SolarOil (den gule), indeholder ingredienser som fugtgivende jojobaolie, risolie og mandelolie samt foryngende vitamin E, der tilsammen blødgør neglebåndene og gør neglene mere fleksible. Og mandelolien kan duftes, da produktet dufter af marcipan. Gentagen brug hjælper næringsstofferne med at penetrere dybere og skaber derved stærkere, sundere negle og neglebånd. SolarOil forhindrer skader som negle der skiller i lagene, knækker let eller har tendens til misfarvening. Ved regelmæssig brug af SolarOil øges holdbarheden af en eventuel salon behandling af neglene.

Den anden stift er Danish Beauty Award vinderen CND RescueRXx, der genopbygger og reparerer skadede negle. RescueRXx er redningen til skadede negle, negle der har brug for akut hjælp eller negle der nemt knækker og/eller flækker. På blot få dage kan der ses forskel. Konsistensen af RescuerRXx er en smule tykkere i konsistens end SolarOil, men ikke meget. Denne dufter sødt af slik/kage/vanilje uden at være en konkret vanije duft.

ResceRXx er min favorit blandt disse to stifter, og nok mest på grund af duften, da jeg ikke er så vild med marcipan. Ellers er de begge to skønne og plejende med et godt resultat. Mine negle og neglebånd er i hvert fald glade for den ekstra pleje de giver.

Yes I do bridal collection

cnd forår 2019 5 yes i do bridal collection

Som sagt har CND også lanceret en bryllupskollektion, men denne er også perfekt til konfirmation eller til hverdag. Lakkerne er nemlig ekstremt sarte og svage, især de første tre. Kollektionen fremhæver neglenes naturlighed med glans og en undertone af noget varmt eller koldt. Måske I kan fornemme hvor svage og ikke eksisterende ”farverne” er på mine swatches herunder:

cnd forår 2019 6 yes i do bridal collection

Det var vist hvad jeg kunne skrabe sammen til jer af CND nyheder for dette forår. Fandt du noget du kunne bruge? Måske du skal forbi en af deres saloner og få langt en manicure?

cnd forår 2019 7

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

2 kommentarer

  1. Sikke flotte farver især den varme orange 🙂
    Og neglebåndspleje skal jeg have købt, mine trænger.
    Ønsker dig en god Morsdag i morgen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *