Anti-pollution og micellar til håret

yves rocher anti-pollution

Yves Rocher har lavet en meget spændende duo. Det er deres nyhed: anti-pollution haircare. Anti-pollution er noget jeg kun har set i hudpleje, i forbindelse med ”storby” plejeprodukter, som hjælper med at beskytte huden mod de mange forurenende partikler, som vi møder i løbet af en dag. Men det er åbenbart ikke kun huden der påvirkes af forurening.

Eksperterne inden for skønhed fra planteriget, hos Yves Rocher, har udvalgt frø fra moringaplanten. Planten er traditionelt blevet brugt til at rense vand ved hjælp af de proteiner, som findes i dens frø. Udtrækningsprocessen er 100 % naturlig, flaskerne kan genvindes og så indeholder de to produkter hverken farvestoffer, silikone eller parabener.

Yves Rocher anti-pollution micellar shampoo

Jeg var meget spændt på at prøve denne shampoo især. Ligesom med anti-pollution, så er micellar også noget jeg kun kender i forbindelse med hudpleje og som jeg aldrig før har set i hårpleje. Micellarformlen skulle blidt rense håret, som i forvejen er følsomt mod forurening. Micellarnes små partikler af olie fanger urenheder i hårstråenes overflade. Det er blandt andet snavs fra forurening og talg der fanges og fjernes far håret, når shampooen skylles ud.

Shampooen er umiddelbart meget tynd, men den skummer godt op og renser håret utrolig godt, jeg får en følelse af at ALT er renset ud af håret efterfølgende. Alt hvad der har været af hårprodukter og talg. Håret efterlades ikke silkeblødt som man står under bruseren, da alt er renset ud, det føles bare rent, fri for alt og naturligt og måske en smule rutikt.

Shampooen lover at håret igen bliver let og glansfuldt, fordi det befries for stoffer fra forurening, som gør det glasløst. Desuden skulle håret være længere tid om at blive fedtet.

Yves Rocher anti-pollution protective shield conditioner

Balsammen synes jeg til gengæld ikke har den store effekt nu og her. Den blødgør en lille smule, men det er ikke nogen vild og voldsom blødhed. Det jeg tænker er, at jeg ikke kan mærke den beskyttelse, som balsammen skulle give mod forurening. Så dens effekt er umærkbar.

Shampooen er på hele 300 ml., hvorimod balsammen kun er på 150 ml. Det vidste jeg allerede fra start, ville blive et problem. Jeg plejer nemlig altid at opbruge min balsam før jeg får opbrugt min shampoo. For mit vedkomme skulle mængderne nok have været byttet om. Jeg tænker, i om med at balsammen ikke har den største effekt, at jeg må prøve at nøjes med balsam hver anden gang jeg vasker håret. Opbruger du også din balsam før din shampoo?

Kender du nogen hårprodukter med micellar?

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

 

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *