Effektiv micellar water fra RoC

effektiv micellar water

Jeg vil ærligt indrømme, at jeg i starten af micellar water tiden ikke var en særlig stor fan. Men det var dengang. Jeg har i en lang periode, nu været flittig bruger af micellar water. Jeg har i hvert fald opbrugt 6 forskellige slags. Jeg har dog ikke været lige begejstret for dem alle. Min første var selvfølgelig den lyserøde fra Garnier da den udkom, og verden fik øjnene op for micellar waters. Jeg synes dog ikke, at den var særlig god, den rensede huden og fjernede snavs, ja, men jeg synes den efterlod mit ansigt lettere klistret og mærkelig.

Nu ikke mere om den, for i dag vil jeg nemlig fortælle, om den bedste micellar water jeg til dato har prøvet. Den er fra mærket RoC. Det er ikke et mærke der er ret stort her i Danmark, jeg kan kun finde tre produkter fra RoC på nettet – hos cleanskin.dk, og jeg har fået alle tre produkter med deres beautybox.

Det er RoC lotion micellaire, ekstra comfort, cleansing water (sensitive skin) jeg vil præsentere for jer. Dens evne, til at suge snavs ud af huden er fænomenal! De første mange gange jeg brugte den, blev jeg overrasket hver gang, selv efter at have renset ansigtet grundigt kunne den suge snavs til sig. Meget bedre end andre jeg har prøvet.

Den er er til sensitiv hud, og indeholder derfor heller ikke alkohol der udtørre huden og kan desuden også anvendes til øjnene. Dens duft er mild og minder lidt om saftevand. Flasken er dog ikke helt optimal syntes jeg, hulet det kommer ud af, gør at micellaren er lidt ustyrlig.

Er du nysgerrig efter selv at prøve RoC’s micellar water, kan den købes HER til 19 kr. (!) sat ned fra 79 kr. Jeg kan kun give varme anbefalelinger til den.

Kender du og bruger produkter af mærket RoC?

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *