Test af selvbrunerkit fra Tanrevel

tanrevel 1

tanrevel 2

Tanrevel Starterkit No 1 er et selvbruner redskab, som er nemt at anvende. Det er en form for teknologi, jeg ikke selv har prøvet før, og som jeg var meget spændt på at prøve. Selvbruneren omdannes nemlig til damp, hvormed den nemt dampes ud i ansigtet. Formlen i selvbruneren er udviklet således at ens tan vil se naturlig ud, uanset hvor lys eller mørk i huden man er i forvejen. Apparatet er med Tanrevels egen dampbaserede ultralydsteknologi, der giver en jævn og ensartet fordeling af selvbruneren, så man ikke ender op med uønskede mørke pletter. Kittet forhandles blandt andet hos NiceHair, hvor du altid får ekstra 5 % rabat på dit køb med koden HB5.

tanrevel 3

Når Tanrevel skal anvendes, fjerner man klappen på bagsiden, og fylder den med Tanrevel Tanning Liquid i beholderen. Selvbruneren skal bruges på ren hud. Man trækker klappen/lugen ned foran og holder den ca. 10-12 cm fra ansigtet, hvorfra den skal køres rundt i et roligt tempo. Derefter kan man godt afslutte med creme og makeup. Ønskes mere farve, kan den påføres af flere gange til den ønskede farve er opnået.

Jeg havde glædet mig rigtig meget til at teste denne form for selvbruner. Jeg er ikke bange for selvbrunere, jeg kan faktisk rigtig godt lige en flot sommerkulør, dog med måde, jeg er personligt ikke til det overdrevet, men et ekstra pift af glød gør mig ikke noget. Bevares det er også gået galt, se HER.

tanrevel 4

Super nemt at anvende!

Tanrevel kittet er et godt sted at starte, da det både indeholder maskinen, oplader og en tanvæske.

Jeg var lidt i tvivl om hvor meget produkt man skulle fylde på, men har til start fyldt to pipetter i, så det dækkede hullet til dampen. Efterfølgende har jeg bare suppleret.

Det er så hjernedødt nemt! Man swiper bare fronten ned og så damper den ud med tanvæske. Maskinen køres i et roligt tempo rundt i ansigtet, på halsen og på decolléte i ca. 1 minut. Og så swiper man fronten op igen og det var det. Tanvæsken har en dejlig mild duft af kokos, som man bliver indhyllet i imens væsken dampes ud i ansigtet. Ingen grim lugt af klassisk selvbruner.

Men hvor stor er effekten?

Jeg har efterfølgende hørt mange klage over manglende effekt. At maskinerne muligvis var defekte. Jeg oplever at min virker optimalt. Dens damp kommer jævnt og der kommer rigeligt. Dog er jeg enig i manglende effekt. Jeg synes at jeg har brugt rigeligt med produkt, og væsentlig mere end 1 minuts behandlinger, men der er bare ingen synlig effekt af mere solkysset hud. Jeg har prøvet at tage før og efter billede men det har bare ingen troværdighed, da jeg i noget lys ser blegere ud end før billedet og i noget andet lys ser mørkere ud og i et tredje lys ser ud som har jeg samme farve… Trods to timers mellemrum. Jeg kan ikke se nogen umiddelbar forskel med det blotte øje. Og det må være det der tæller. Jeg er rigtig ærgerlig og skuffet over Tanrevel da jeg oprigtigt var mega begejstret for at skulle prøve det. Jeg havde set mange med god effekt. Ideen om damp, og en nem og mere ensartede selvbruner var bare så tiltalende, men effekten er der bare ikke… Øv øv…

Kender du Tanrevel?

Knus Charlotte

Relaterede indlæg