Hvorfor egentlig bruge saltvandsspray?

saltvandsspray

Det spørgsmål stillede jeg mig slev den anden dag, da jeg stod om morgen og gjorde mig klar, og netop brugte saltvandsspray for første gang siden sidste sommer. Jeg bruger saltvandsspray med det motiv, at få et mere friskt, lidt vildt og bølget udtryk i håret, ligesom når man har været ved stranden for at bade. I mange år har det været et produkt, som jeg bare har brugt – da jeg var yngre var jeg af den overbevisning, at det blandt andet lysnede håret. Men nu har jeg undersøgt det lidt, og fundet ud af alle de gode ting, som saltvandsspray gør.

For saltvandsspray gør faktisk en masse. Det går blandt andet ind i håret og gør det mere stift, råt og mat. Både i langt og kort hår, vil håret får mere tekstur på grund af stivheden, som blandt andet gør håret lettere at sætte op – derfor egner saltvandsspray sig især/også til fint og tyndt skandinavisk hår. Ved at bruge det opnår man også et mere pjusket look, så selv fladt og kedeligt hår kan få mere volumen, og blive lidt lækrere at se på.

Slatvandsspray er også et vidundermiddel, til at fremhæve hårets naturlige fald (dog ikke alle har et naturligt fald i håret), ved at spraye det i fugtigt hår, rode lidt op i det og derefter lade håret lufttørre. Saltvandsspray kan dog bruges i både vådt og tørt hår. Og nej – slatvandsspray lysner ikke håret. 😉

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *