Gummimaske – hot or not?

gummimaske

Endelig fik jeg taget mig tid til at teste denne gummimaske fra pure & care. Jeg fandt den i Normal til 50 kr., jeg købte kun en ud af flere forskellige varianter, da jeg synes det er ret dyrt for én maske – som jeg da ikke vidste hvordan ville være, men prøves skulle den!

Den jeg købte var en pink antioxidant-ansigtsmaske, der har et højt indhold af antioxidante polyfenoler, der efter signe skulle mindske solskader, forbedre kollagenproduktionen og reducere celleskader og derved er med til at holde huden sund. Masken skulle bekæmpe frie radikaler, stimulere blodcirkulationen, forynge, øge hudens elasticitet, løfte, fugte, efterlade huden lys og glødende, blødgøre rynker og fine linjer og egner sig dermed også som antiage.

Gummimasken skal påføres tør og nyrenset hud, den skal sidde på ansigtet i minimum 30 minutter og max 12 timer, man kan derfor bruge masken natten over, hvilket også var min mening, men efter at have påført den ombestemte jeg mig. Jeg brugte masken i ca. 3 timer, derefter var huden kølig, fugtet, lidt klæbrig men derudover intet. Især i starten sidder den rigtig dårligt på huden og glider af, men efter et stykke tid er den mere tilpasselig til ansigtet, dog ville den slet ikke ned om næsen på mig.

Jeg har lavet to lister, den første liste er positive ting ved gummimasken, og den anden med mindre positive ting.

Positivt:

  • Duften var det første der ramte mig, da jeg åbnede masken og det er en meget behagelig og beroligende duft
  • Masken virker kølende på huden

Negativt:

  • Den er ubehagelig omkring øjnene og det er svært at se ud, da hullet er så lille, den har også tendens til at komme ind i øjnene (dog sviger det ikke)
  • Masken sætter sig ikke ordentligt fast – især ikke omkring næsen
  • Lufthullet til næset er for stort, så overlæbe-stykket sætter sig ned over læberne
  • Man kan ikke lave noget imens (jeg havde planer om at skrive på dette indlæg imens jeg maskede, men det kom ikke til at ske) da man ikke kan se ud – man kan ligge ned og men nød se fjernsyn
  • Munden er for smal, i hvert fald for smal til min mund
  • Den er alt alt for dyr!

Så er gummimasken hot eller not? Jeg må nok sige at min samlet bedømmelse er et stort NOT.

gummimaske

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *