CND Autumn Addict The Collection

CND Autumn Addict The Collection 1

Så er endnu en smuk efterårskollektion landet fra CND, med seks nye cremet farver. De seks nye farver er perfekte til det sweater-weather vi nu er nået til. CND Autumn Addict The Collection er inspireret af det tidlige efterårs saftige frugter og smukkeste løv. Og så kommer alle seks farver i både en Vinylux og Shellac udgave. Vinylux Long Wear Polish til hjemmebrug og Shellac der anvendes hos professionelle negletekniker.

Alle lakkerne er heldækkende og cremet. De er godt pigmenteret og giver fuld dækning blot med to lag lak. Og så lover Vinylux lakkerne op til 7 dages holdbarhed. Dertil vil jeg varmt anbefale dig deres topcoat. Vinylux Long Wear Polish er et prisvindende 2-trins system med indbygget base coat og en hurtig og præcis applicering med deres kurvede pensel. De har 8,5 minutters tørretid uden brug af en UV-lampe. Og så er lakkerne faktisk også plejende for neglene med indholdet af  styrkende kreatin, vitamin E og jojobaolie, der giver sunde og stærke negle.

CND Autumn Addict The Collection 2

Øverst til venstre mod højre: Pacific Rose // Gala Girl // Sweet Cider // Fuji Love // Cherry Apple // Crisp Green

Pacific Rose: Blid, rosa pink *

Gala Girl: Klassisk nude med et frodigt touch

Sweet Cider: Blød lysebrun med rosa undertoner

Fuji Love: Fyldig, mauveagtig nude *

Cherry Apple: Rig, dyb kirsebærrød *

Crisp Green: Saftig, vibrerende grøn

* = mine favoritter

Vind hele kollektionen

CND Autumn Addict The Collection 3

Hvis du godt kan lide farverne fra denne efterårskolletion, så har du nu chancen for at vinde den. Alt du skal gøre er, at skrive en kommentar til dette indlæg. Du kan også forøge dine vinderchancer ved at deltage i konkurrencen på min instagramprofil @hverdagsblush. Jeg finder en vinder ud fra samtlige deltagere søndag den 4. oktober 2020. Held og lykke.

 

Vinderen er fundet, stort tillykke til Maria der har deltaget her på bloggen. Jeg har sendt en mail i din retning.

Hvilke af farverne fra CND Autumn Addict The Collection kan du godt lide?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

11 kommentarer

  1. Hej Charlotte. Super lækre lakker og dejlige efterårsfarver. Det er svært at vælge en favorit, jeg er meget til rød, men er lidt solgt på den grønne Mange hilsner fra Vibe ☺️

  2. Jeg vil så gerne vinde Det er de fedeste neglelakker, der er let at lægge og tørrer hurtigt