Flawless finish everyday perfection bouncy makeup

Flawless finish everyday perfection bouncy makeup

I oktober måned lanceret Elizabeth Arden Flawless finish everyday perfection bouncy makeup – ja hold da op for et alt for langt navn! Det korte af det lange er, at vi har med en ”foundation” at gøre. Her er jeg dog en lille smugle uenig, da produktet mest af alt minder om en kompakt pudder. Dog en smugle mere cremede hvis man prøver med en finger.

Strukturen er dog noget helt nyt. Det er en blanding mellem pudder og creme i et gele format. Foundationen er udviklet ved hjælp af et polymer netværk, som efterligner hudens naturlige bevægelse. 3D gelé netværket forsegler pigmenter, æteriske olier og antioxidanter i huden, og så dækker den skønhedsfejl. Det er en meget let og luksuriøs foundation.

Indeholder

Foundationen indeholder 4 hovedingredienser; jojobaolie, pebermynteolie, ginseng og koffein. Jojobaolie hjælper med at afbalancere huden, ved at efterligne de naturlige processer. Pebermynteolie, og dermed også grunden til at foundationen dufter af tandpasta, opkvikker og efterlader huden frisk. Gensing er rig på antioxidanter, revitalisere huden og lader den ånde. Koffein er et stimulans, som hjælper med at tilføre huden energi.

Applikation

Den medhørende applikator er udviklet ud fra hyaluronic acid mirco-sponge technology. I bund og grund minder materialet meget om en beautyblender, men formen er lidt besværlig. I starten havde jeg allermest bare lyst til at bruge en pudderbørste, men det fandt jeg hurtigt ud af heller ikke fungerede. Den bedste måde at påføre foundationen er faktisk ved at bruge den medfølgende applikator.

Huden efterlades sundere, blød og med et naturligt finish, ikke for mat og ikke for cremede. Dækkeven er i den milde ende.

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *