Ny lækker ansigtsmaske fra Filorga

filorga scrub & detox 1

filorga scrub & detox 2

Den nye Scrub and Detox maske fra Filorga, er en dobbeltvirkende skummousse med detoxeffekt, der virker på blot 5 minutter. Den har en helt unik konsistens, som jeg ikke har set før. Den er fyldig og kulsort med både sorte og klare eksfolierende korn, samtidig med at den også har nogle klare perler, der opløses når skrubben masseres ud på ansigtet. På 5 minutter er huden renset i dybden, glattere, mere klar og forfinet og så får den en smukkere og mere levende glød.

Filorga Scrub & Detox

filorga scrub & detox 3

Det er en speciel maske, om en en dejlig, behagelig og luksuriøs skrubbemaske. Og så er den faktisk relativ billig, i forhold til at den er fra Filorga.

Det er en to-delt maske. Du skal selvfølgelig lige starte med at rense ansigtet, så Scrub & Detox anvendes på ren (og fugtig) hud. Den første del virker eksfolierende, og det gør den dejlig mildt. Det er både en mekanisk og biologisk eksfoliering. Sort vulkansk sand giver en skånsom med effektiv mekanisk eksfoliering, mens papayaenzymer biologisk stimulere hudens naturlige eksfolieringsproces og dermed øger cellefornyelsen og modvirker tilstoppede poreåbninger. Den ellers meget sorte maske, er ikke er så sort når den kommer ud på huden. Mets af alt ser ansigtet faktisk bare møg beskidt ud.

Når huden er skrubbet godt igennem, starter anden del. Her skal masken sidde på huden i 2-3 minutter, for at give en detox af huden der både virker øjeblikkeligt, men også langvarigt. Aktivt kul renser effektivt huden uden at virke udtørrende. Aktivt kul virker som en magnet, der absorberer urenheder og miljøforurening. Derudover virker polyfenoler fra passionsfrugt styrkende på hudens barriere, og har samtidig både detox og anti-oxidativ effekt.

filorga scrub & detox 4

Efter 2-3 minutter, hvor huden er blevet detoxet, skal masken skylles af. OG her sker der faktisk også lidt! Den har nemlig en plejende og beskyttende afslutning. Når masken skylles af frigiver dens formel et fugtgivende og lindrende kompleks rigt på niacinamid og E-vitamin. Huden beskyttes mod skadelige indvirkning fra hverdagens påvirkninger på huden.

Masken eksfoliere og udglatter huden, uden at virke udtørrende. Huden efterlades dejlig behagelig, glat og blød.

Kender du Filorga?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *