Efterårs makeup

DSC_0039

Hud: til ansigtet har jeg brugt en BB-cream fra Garnier, og til at påføre den, har jeg prøvet mig med penslen fra real techniques, som jeg fik med oktober måneds Goodiebox Jeg har dog aldrig været særlig glad for børster i forhold til foundation, da jeg synes, at det giver striber, men med denne her, fra real techniques, kan man påføre det i cirkler, hvor en almindelig foudationpensel mere maler, så den kan jeg anbefales hvis man har det ligesom mig. Og så brugte jeg, også fra Garnier, en roll-on til under øjnene, for at tage de mørke rander. På kinderne har jeg brugt teeez be blushious i farven sun kissed. Denne blush lever rigtig godt op til navnet, første gang jeg brugte den, i sommers, blev jeg flere gange spurgt om jeg ikke havde fået lidt sol, fordi jeg havde en rigtig flot kulør på kinderne, så den er rigtig dejlig.

Øjne: første startede jeg med en lys base på hele øjenlåget, til det brugte jeg wetnwild mega eyes i farven natural nude, og ude i krogene brugte jeg en meget mørk rød-brun-lilla øjenskygge fra en palette jeg har købt hos hotmakeup.dk, jeg kan dog ikke finde den derinde mere… Derudover har jeg brugt en sort eyeliner på øverste og nederste vippekant, og sluttet af med en mascara, jeg har brugt Rimmels scandaleyes.

DSC_0011 (2)

Læber: her har jeg bare brugt en lipeliner fra Elizabeth Arden i farven Taupe. For at få det bedste resultat er det smart at tage lidt læbepomade på først, ellers kan der komme små klumper, som ikke er særlig flot. Men jeg synes denne lidt mørke farve er rigtig god, og det giver et helt andet udtryk i forhold til en rød læbestift. Jeg er helt vild med den i hvert fald! 😀

12212389_1055211754519350_1208444846_n

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *