Rituals med Nettomærker

12166164_1044766422230550_2072917862_n

Man kan i Netto samle mærker til en række Rituals produkter, bland andet Sakura gavesæt. Denne gaveæske indeholder en sukker body scrub 125 g., en shower gel 200 ml. og en body cream 100 ml. Disse produkter er alle med duften af cherry blossom/kirsebærblomst.

Sakura Scrub: Før det første føles det lidt sjovt, at få produktet ud af beholderen. Det kan sammenlignes lidt med at grave, i det sand der ligger ude i vandet på stranden. Derudover er scrubben meget grov – hvilket er sådan jeg bedst kan lide dem, så det er for mit vedkomme et stort plus. Dens duft er meget mild, og når huden er tørt med et håndklæde føles den rigtig lækker og velplejet.

Zensation (shower gel): Den her shower gel er også ret sjov! Flasken er faktisk som en barbergel, og det der kommer ud ligner også barbergele, sådan som det puster sig op, OG det føles som barbergele, bare lidt tyndere, men det er en helt anden følelse af smøre sig ind i, i forhold til en almindelig shower gel, men en positiv oplevelse.

Magic Touch (body cream): Den her er ikke sjov ligesom de to andre produkter, dette er en helt almindelig creme. Den har en tyk konsistens, men den er meget let at smøre ud i huden, og den trænger hurtigt ind i huden, jeg oplever dog at den dufter sødere før den er trængt ind i huden, efter bliver den mere parfumeret, men det er en behagelig duft.

Efter at have prøvet denne serie, og blevet rigtig glad for duften af kirsebærblomster, har jeg også købt håndplejesættet med samme duft, bestående af en sæbefri håndvaskegel og en håndcreme – dette sæt er dog ikke taget i brug endnu.

ImageGen2

Billedet er lånt fra netto.dk.

Du kan samle Nettomærker og købe Rituals’ produkter til og med den 13. december 2015.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *