Goodiebox januar 2016

DSC_0010

2016’s første Goodiebox er ankommet, og de lægger godt ud må man sige. Temaet for januar boksen er refresh-reboot-repeat, så vi rigtig er klar til at starte det nye år, og tage de udfordringer der skulle komme med et smil.

Boksen indeholder hele 7 produkter, og alle på nær ansigts olien er full size, ikke for det, olien har en meget flot størrelse i forhold til at den ikke er full size, det troet jeg faktisk at den var det til at starte med. Men det ender så, alt i alt, op på en værdi af ca. 770 kr.! Det er en meget høj værdig at få for kun 160 kr. inkl. fragt og håndtering, jeg kan varmt anbefale at man bestiller sig et månedligt abonnement hos Goodiebox, jeg er i hvert fald fuldt ud tilfreds, tråds at det ikke er altid er alle tingene der tilfredsstiller 100 % – men man får det simpelthen ikke billigere. Her er de 7 produkter:

Sanex AtopiCare håndcreme, jeg havde faktisk forestillet mig denne her håndcreme tykkere end den egentlig er, jeg ved ikke hvorfor, det havde jeg bare. Så da jeg prøvede den blev jeg overrasket over, at den var tynd, ikke at det er en negativ ting, for det er det ikke, den trænger hurtigt ind i huden og hænderne er ikke fedtet efterfølgende, jeg havde bare en anden forventning. En anden ting, er at jeg er ret glad for Sanex, og det er faktisk ikke andet en et par dage siden, at jeg kiggede efter deodoranten i samme serie, de havde den dog ikke lige i Netto.

ISANGS antioxidant ansigtsolie, førstehåndsindtryk: den var grumset (men det var på grund af kulden), den er meget gul/orange og meget tyk, der skal ikke bruges særlig meget, og dens signaturduft ”Ylang Ylang” er jeg ikke fan af.

Carmex lip balm. Jeg ejer i forvejen denne lip balm, og jeg er rigtig glad for den, jeg er især helt vild med duften, dog er jeg bare så ærgerlig over, at den ikke er som stift. Jeg er rigtig dårlig til at få den brugt, når jeg skal bruge mine fingre til det.

OMIO anti ageing eye oil, olien har en meget mild og behagelig duft, jeg har ikke før prøvet olie til øjnene, men det er sådan set meget behageligt, jeg synes ikke der er den store forskel i forhold til, når jeg bruger øjencreme.

Emite Makeup tan booster bronzer, første dag skulle denne bronzer selvfølgelig lige prøves, jeg frygtede at den ville være meget kraftig i farven, så jeg skulle tage af sted og se forfærdelig ud, men den var ikke kraftig, den har en behagelig ”styrke”, så man selv kan opbygge den intensitet i farve. Og så er den uden glimmer, thumbs up.

LOQI tote bag, sådan en kan altid bruges, jeg har i forvejen mange mugleposer, i rigtig mange forskellige designs, de fleste af dem jeg har er fra Søstrene Grene. Goodiebox har sendt 3 forskellige poser med ud, jeg har modtaget den grønne, og så er der en i blå og lyserød, begge med mønster på også. Hvis jeg selv skulle vælge havde jeg valgt den lyserøde, jeg synes mønsteret på den er flottest. Mit på den grønne er også flot, det ligner en landsby tegnet meget tæt, og med en masse abstrakte veje og bygninger.

NU3 økologisk superfood trio bar, er en meget blød, sød og syrlig bar, det er ikke en man tager ud af papiret, da den er lidt klistrende, men ellers en ok lille sund snack.

Jeg synes at det er nogle rigtig fine produkter, der er med boksen denne gang, jeg er hype på olier for tiden i forvejen, så lige at modtage en olie til både ansigt og øjne er absolut ikke noget jeg klager over. Derudover er Goodiebox begyndt at sende en spiselig/drikkelig ting med, så man også for prøvet noget nyt på den front. Alt i alt en god blanding med lidt til det hele; hænderne, ansigtet – både pleje og makeup, øjnene, læberne, maven og en accessorie.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *