Goodiebox november 2016

goodiebox november 2016

Månedens Goodiebox tema er Beauty Secrets. Produkterne der er at finde i boksen, er derfor kilden til en masse ”hemmelige” tips og tricks. Dette kan både bestå i gode redskaber, nye metode eller vidunderprodukter.

Indhold af november månedes Goodiebox

Apple 4 glass nail file. Jeg elsker glas neglefine, jeg bruger ikke andet, det er dog ikke alle der er særlig gode. Denne fra Apple 4 er i den rigtige ende, Matas’ egne er også gode, men glas neglefile fra supermarkeder i knap så kendte mærker er intet vær. Det kan sagtens betale sig at investere i sådan en fil, da den ikke kan slides op lige som andre, og dermed er en investering. En glas neglefil flosser ikke neglene på samme måde som ”sandpapirsfilene” gør. Samtidig giver de et flot resultat. Jeg synes dette er noget alle bør have i deres hjem, taske og andre steder. De er for mig uundværlige.

Emite lip & cheek tint. Konsistensen er lidt sjov på læberne indtil den er trængt ind. Den bedste måde at påføre den på læberne er – efter min mening – at påføre produktet i et par prikker på underlæben og så fordele det med overlæben. Som man gør med læbepomade. Efterfølgende kan man påføre mere, for mere intens farve. Looket er meget naturligt, da det som sådan ikke er noget der ligger sig på læberne, som læbestifter gør, det er en meget let gel der farver læberne og trænger ind. Den kan også bruges til kinderne. Jeg blev overrasket over hvor let det var, jeg havde forventet et knapt så pænt resultat. Jeg synes faktisk at den fungere bedst til kinderne, mine læber vil ikke rigtig samarbejde.

Kenny Anker brows tweeze the brow. Jeg vil sige det sådan, at jeg troet jeg havde gode pincetter. Det har jeg så bare overhovedet ikke i forhold til Kenny Ankers! Wouw den er god. Den er præcis, den er skarp, den tager de helt små hår og så skal man næsten ikke klemme sammen om den for at hive hår ud. Den er for mit vedkomme boksens højdepunkt.

Maria Nila dry shampoo. Denne tør shampoo er udmærket, den har en lidt for kraftig duft efter min smag, den dufter af melon. Den går nok heller ikke hen og bliver en favorit hos mig, men den skal nok blive brugt.

Nivean silk mousse cream crae showergel. Super lækker tyk og blød mousse/skum med den karakteristiske duft af Nivea. Det er en virkelig lækker showergel at smører kroppen ind i.

Nuori lip treat. Denne lip balm dufter lidt hen af milt metons, bare i en mildere udgave. Balmen er yderst fugtgivende og lang tid om at trænge helt ind i læberne, på en ikke klistrende måde. Dette medføre at læberne både får en masse god pleje og et glossy look. Ærligt så synes jeg at den designmæssigt ligner noget billigt bras, men den er faktisk rigtig god. Og så er den alt andet end billig; den koster 185 kr.!?

I første omgang var jeg ikke særlig begejstret for månedens boks. Jeg syntes den var kedelig. Efter at have prøvet produkterne og haft dem i hænderne, han jeg dog ændret mening, for det er nogle rigtig gode produkter, og jeg er blevet glad for de fleste. Boksen samlede værdi lægger lige under 700 kr.

Hvis du gerne selv vil have fingrene i denne lækre boks, og hver måned modtage en Goodiebox, kan du tilmelde dig HER. Det koster 159 kr. om måneden – intet i forhold til boksenes værdi.

Relaterede indlæg

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *