Se lige de lækre gaveæsker fra The Body Shop

#EnchantedByNature

And into the forest I go, to lose my mind & find my soul.

I starten af november var jeg et smut til København, for at høre om efterårets og vinterens mange nyheder fra The Body Shop. Deriblandt blev jeg præsenteret for de tre nye vinterkollektioner og fik næsen i de tre dufte. For hvad er en jul uden The Body Shops sæsonserier?

the body shop jul 2018 1

Berry bon bon, vanilla marshmallow & peppermint candy cane

the body shop jul 2018 2

The Body Shop har i år tre vinterserier. I hver serie kan man få body butter, body lotion, body scrub, shower gel, almindelig fast sæbe, duftlys, håndcreme, bath bombs og som noget nyt bath foam der velegner sig til de heldige med badekar. To af serierne går igen fra tidligere sæsonserie,  blot med lidt variation, da efterspørgslen på især tranebærduften er efterspurgt.

Berry bon bon er en frisk og frugtig serie, som indeholder tranebærkerneolie fra Nordamerika og efterlader huden forfrisket og med en dejlig duft af skønne vinterbær, heriblandt hindbær.

Vanilla marshmallow er en meget sød, varm og cremet serie med duft af vanilje. Studier har faktisk vist, at mænd tiltrækkes af vaniljeduften, flertallet vælger kvinder med duft af vaniljeduft, slev uden at have set kvinden. Jeg synes dog at vaniljeduften er alt for sød til mig.

Peppermint candy cane er nok min personlige favorit i år. Serien har en forfriskende duft af pebermyntestokke som indikere julen. Duften er meget karakteristisk, men den er frisk og alt andet end kvalm. Jeg har faktisk også allerede brugt en body butter op.

the body shop jul 2018 3

Har du lyst til at prøve lidt fra alle tre limited edtion serier, så kan du prøve gaveæsken som jeg selv har. Gaveæsken indeholder en lille body butter på 50 ml. af hver variant, så man rigtig kan prøve sig frem og variere mellem de tre dufte.

De har lavet sååå mange flotte gaveæsker!

the body shop gaveæsker 2018 4

Dette er blot et lille udpluk, blandt hele deres sortiment. Kom lidt tættere på nogen af gaveæskerne her:

the body shop gaveæsker 2018 5

Jeg synes at designet på alle The body Shop gaveæsker er rigtig fine i år. Jeg er især vild med æskerne på deres ikoniske serier og dem man kan købe i en lille vævede sæk. På ovenstående billederne ses to af mine favoritserier; almond milk & honey og britisk rose. Har I desuden set deres vild søde don’t ask just mask kit? Det indeholder det sødeste pandebånd i fineste dådyrstyle samt 6 x 5 ml. masker. Der er 2 fresh plumping mask, 2 purifying glow mask og 2 pullution claring maskr.

Hos The Body Shop kan man få gaveæsker i mange forskellige prisklasser. De sælger gaveæsker både med deres vinterserier, men også med alle deres andre serie. Gaveæsker er en måde hvorpå man sparre en masse penge, om det er til at give væk i gave eller til sig selv. Og hold nu op hvor er der mange lækre gaveæsker i år – også til mænd. Deres Guarana & Coffee energising facial kit bestående af en ansigtsrens og ansigtscreme/gel dufter simpelthen så godt. Der er en snært af man og eller frisk appelsin, jeg er vild med den duftkombination. Hvis din kæreste, bror, far eller ven hår op i sin hudpleje er dette en god gaveide.

the body shop gaveæsker 2018 6

Få den festlige jule og nytårs makeup i hus

the body shop jul 2018 7

Og så til noget af det rigtig interessante! Nemlig deres julemakeup! De har nemlig lavet en masse lækkert. Det første jeg lige vil fortælle om er deres nye liquid eyeshadows, der er kommet i tre metalliske udgaver. De fås i metallisk guld (gold carat), en næsten helt hvid snenuance (holographic platinum) og en mørk rusten rosanuance (rust bronze).

the body shop jul 2018 9

Som du kan se på billedet herunder, så skal de rystes godt før brug, da de er meget flydende. Mere flydende end jeg før har prøvet. Og så skal man lige lade det side et øjeblik, så det kan sætte sig før man evt. blender skyggen mere ud eller bruger den som base for en anden øjenskygge. De er meget holdbare og super smukke. Man kan også påføre dem med en lille pensel, som en eyeliner. Den metode er jeg især blevet glad for at bruge ved flydende øjenskygger generelt.

the body shop jul 2018 8

Dernæst har de lavet tre skønne læbestifter. En flot cremede nude nuance med guldstøv (803 Champagne Dusk) som jeg har brugt næsten dagligt siden jeg fik den hjem. En klassisk cremede rød julefarve (310 Canberra tulip) samt en lidt dybere rød med glitter (802 Scarlet Sunrise). Udover de tre nye læbestifter, så har de også et helt sæt Lip Liquid Parade som indeholder fem læbeprodukter; tre matte og to lipgloss. De tre matte farver er dejlige at have på, de er hverken stramme, tørre eller giver et udtryk af at læberne er ved at krakelere, som jeg synes nogen matte læbeprodukter gør. Desuden er deres holdbarhed fantastisk.

the body shop jul 2018 10

Scarlet Sunrise // Champagne Dusk // Canberra Tulip

the body shop jul 2018 11

Lip Liquid Parade: Sydney Amaryllis //Strawberry Bonbon // Blueberry Chew //Nairobi Camellia // Tahiti Hibiscus

Det sidste produkt jeg lige vil fortælle om, er deres The Sparkler, som igen i år er kommet. Jeg har aldrig slev haft en af dem, trods at de har været fremme hvert år, i flere år. Og det er en rigtig sød lille gadget. Den har en forstøver pude som man presser sammen for at fordele glimmerpudderet i en støvsky. Den har flere anvendelsesmuligheder. Man kan f.eks. tage en bodylotion på kroppen, for så at forstøve lidt glimmer på, eller man kan give håret et pust af glimmer. The Sparkler pink glimmer har desuden duft af trænebær fra deres vinterserie.

the body shop jul 2018 12

Er der mon en The Body Shop gaveæske der skal shoppes som julegave eller som selvforkælelse? Har du duftet til de tre sæsonserier?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *