Goodiebox oktober 2020 // The “Myself Zone” Box

Goodiebox oktober 2020

Det jeg oprigtig talt nok blev mest begejstret for at se i månedens Goodiebox var, at folderen er tilbage igen! Den har jeg virkelig savnet! Derudover falder denne månedens boks ikke lige i min smag. Med boksens tema menes der, at der skal være plads til alle sider af sig selv. Der skal være plads til de festlige dage, men der skal også være plads til dage på langs i sofaen. Boksen har også et to siders design så man selv kan vælge hvilken en, der skal være front.

Goodiebox oktober 2020 indeholder:

Emité Cosmetics: Nail Lacquer (full size). Denne neglelak har den smukkeste farve. Det er en naturlig farve i en lidt dybe støvet rosa farve. Lakken skulle også have long-lasting effekt.

La Rosée: Regenerating Stick Mask (full size). Jeg synes at denne maske dufter fantastisk, men derudover er jeg ikke fan. Det fungerer simpelthen ikke for mig, at det er en stor stift. Der kommer kun et tyndt lag maske på huden. Den er heller ikke specielt behageligt at påføre, fordi den er så hård. Men det værste er at den store stift ikke kan komme ind i krogene der f.eks. er i områderne på og omkring næsen… Så vil jeg altså hellere have maske op fingrene, som denne netop ikke ville give.

Luxliss: Miracle Leave In Treatment. Dette er en leave in creme til hårets spidser. Den har en skøn duft af kokos og så har den 10 fordele for håret, som f.eks. af tilfører håret shine, fugte og reparere, virke varmebeskyttende og eliminere frizz.

Moshi Moshi Mind: Mind Sponge – Konjac Sponge With Collagen (full size). Der var engang hvor jeg virkelig var storforbruger af Konjac Sponge i alle sine slags. Jeg elskede dem, og anbefalede dem varmt til alle jeg mødte. Jeg er dog ikke lige så hyped på at bruge dem mere. Egentlig ikke fordi jeg ikke kan lide dem, blot fordi de på et tidspunkt kom væk fra min hudplejerutine, og så har jeg bare ikke rigtig fået dem i brug igen. Efter at vi er flyttet i hus, har jeg heller ikke noget sted de kan hænge til tørre på badeværelset, så nu er det bare upraktisk.

Niré Beauty: Skanted Tweezer (full size). Jeg er generelt glad for Niré Beautys makeupbørster. Jeg har mange! Den pincet som lå i boksen, så virkelig flot ud med sit rosegold ydre. Jeg er selv mest til dem med en flad spids, præcis ligesom denne, men jeg synes ikke at den er specielt god og jeg synes at den niver utroligt meget.

Som en ekstra lille ting, har de langt en chokoladebar med. Det er ikke et mærke som jeg har set før, men det er en super lækker mælkechokolade med karamelstykker.

Oktober måneds Goodiebox indeholder fem produkter, hvoraf fire af dem full size, og har en samlet værdi af ca. 560 kr. Kunne du også tænke dig at blive forkælet af Goodiebox hver måned, så kan du nemt tilmelde dig HER. Det koster 169 kr. om måneden og er inkl. fragt og håndtering. Og så er abonnementet selvfølgelig uden binding. Vil du nå at have denne måneds boks med, skal du være hurtig på tasterne, da boksene har det med at blive udsolgt.

Hvad var der i din boks? Hvad synes du om månedens Goodiebox?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *