Palmolive Gourmet serie

palmolive gourmet

Palmolive Gourmet er en serie af body butter wash, bestående af tre varianter; chokolade, jordbær og vanilje. Serien burde på nuværende tidspunkt, ikke være gået nogens næse forbi. Gourmet serien har været fremme et stykke tid nu, og deres lækre ydre skriger på, at man skal komme og dufte til dem.

Generelt om dem alle tre gælder det, at konsistensen er tyk og cremet og deres dufte er i den søde ende af skalaen. Ved påføring er de alle meget glatte og skummende på huden, hvilket jeg rigtig godt kan lide.

Chocolate Passion

Altså jeg elsker chokolade – som i at jeg kunne mistænke mig selv for at være ret meget afhængig af det. Dog var min første tanke da jeg duftede til Chocolate Passion, at den var en smugle for meget af det gode. Duften var umildbart meget kraftig chokolade. Heldigvis var det kun da jeg duftede til den direkte og ikke tilfældet under bruseren. Den dufter nemlig så skønt og lækkert. Duften er ikke for kraftig, den er sød, rund og cremet – mums.

Strawberry Touch

Dette er min favoritduft fra serien, den dufter sødt, lidt som jordbær slik-snørebånd. Men tråds at duften stadig er sød, er Strawberry Touch, den mindst søde af de tre body butter washs.

Vanilla Pleasure

Også denne har en meget sød duft, den er ikke nær så kvalm som jeg lidt havde frygtet. Første gang jeg brugte den, gik mine tanker lidt henad kage, ikke fordi den dufter af nybagt kage, men sødt og lækkert. Både konsistens og farve minder om kagecreme, så det kan være, det er derfor. I forhold til de to andre varianter, synes jeg, at Vanilla Pleasure et lidt kedelig og flad i duften – dog ikke dårlig overhovedet.

Alt i alt tre lækre kropssæber – både udvendig og indvendig.

Har du prøvet Palmolive Gourmet serien?

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *