Goodiebox juni 2020 // Viatmin Sea

goodiebox juni 2020

I juni måned har Goodiebox bragt os en boks med tema om havet og dets mediterende egenskaber. Indholdet af månedens boks passer godt til en tur på stranden, da den blandt andet indeholder solpleje, vandfast makeup og en børste til at rede de saltede lokker ud med. Og så har hvert produkt et bæredygtigt element som ingrediens, indpakning eller brand-værdi, der er godt for både dig og miljøet.

Goodiebox juni 2020 indeholder:

Anwen: Eco Hairbrush (full size). Denne super lette fine hårbørst er eco friendly, renser hovedbunden, øger hårets naturlige volumen og forbedre blodcirkulationen i hovedbunden. Og se er den praktisk at have med sig i strandtasken, når håret skal redes igennem efter en tur i havet. Børsten er lavet af bionedbrydeligt materiale, så den kan nedbrydes inden 5 år. Børsten er faktisk så god, at jeg har valgt at kassere min 5 år gamle og elskede wet brush til fordel for denne.

Balance Me: Rose Otto Face Oil. En ansigtsolie plejer huden på en anden måde end et serum og en creme gør. Anvender du en ansigtsolie under natcremen, er det næsten garanteret, at du vågner op til en lækker blød hud. Rose Otto Face Oli fra Balance med har en dejlig sommerlig duft, og så kommer den i en bæredygtig glasflaske. Olien er specielt til dem, der lider af følsom og sart hud, som har brug for beroligende og styrkende ingredienser. Rose hjælper blandt andet med at afbalancere huden, stoppe overskydende talg og genoprette den naturlige balance i huden. Jeg er bare ikke så glad for at den kommer i en lille roll on udgave. Jeg synes ikke, at det er en specielt effektiv måde at påføre olie på.

Karmameju: SUN Body Lotion SPF 15. I foråret lancerede Karmameju en række solplejeprodukter, jeg har endnu ikke prøvet nogle af dem. Denne lille SUN Body Lotion passer perfekt ned i tasken så jeg altid har solcreme med mig. Og så har den en dejlig naturlig frisk og krydret duft.

Sandstone: Mascara Raincoat Waterproof (full size). Jeg var meget spændt på at prøve denne mascara fra Sandstone. Vi fik tidligere en mascara fra brandet og jeg elskede den! Sandstone mascaraen er perfekt til sarte øjne, og så er den både vegansk og allergicertificeret og anbefales til sensitiv hud. Den er vandfast og holder hele dagen, uden at hverken drysse eller gnides af. Jeg er desværre ikke særlig imponeret over den, jeg oplever ikke at den giver særlig meget, den virker tør og der kommer stort set ikke noget mascara på mine vipper.

Urtekram: Blown Away Body Wash Wild Lemongrass (full size). Dette er en shower gel til normalt til tør hud. Den har en naturlig duft, der dufter karakteristisk af citrongræs. Body washen kommer i en plantebaseret indpakning og er bionedbrydelig.

Juni måneds Goodiebox indeholder fem produkter, hvoraf de tre er full size, og så har den en samlet værdi af ca. 550 kr. Kunne du også tænke dig at blive forkælet af Goodiebox hver måned, så kan du nemt tilmelde dig HER. Det koster 169 kr. om måneden og er inkl. fragt og håndtering. Og så er abonnementet selvfølgelig uden binding. Vil du nå at have denne måneds boks med, skal du være hurtig på tasterne, da boksene har det med at blive udsolgt.

Hvad var der i din boks? Hvad synes du om månedens Goodiebox?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *