Goodiebox Crush juni 2020 // Summer Blues

goodiebox crush juni 2020 1

Så er det også blevet tid til Goodebox Crush, som udsendes hver tredje måned. Og det er sådan set også rigeligt. Crush boksen indeholder nemlig kun makeup, og jeg synes meget af Crush boksenes indehold er lig hinanden, men der er heller ikke så meget at variere med, i forhold til den almindelige Goodiebox. Hvis du kunne tænke dig at være Crush medlem, så er det noget jeg vil anbefale dig kun at være i en kort periode, netop fordi indholdet er meget ens. I juni måned er temaet Summer Blues, som afspejles smukt i boksens ydre design. Meget sommerligt. Boksens indhold skaber et sommerligt solkysset look.

Goodiebox Crush juni 2020 indeholder:

GOSH: Neglelak, 638 Sea Foam (full size). Farven matcher en skyfri himmel, men farven er ikke lige mig, at have på neglene. Der er jeg mere til varme neutrale farver og måske farver der er mere ”piget”.

MCoBeauty: Eye Depine Crayon Liner (full size). Lidt eyeliner kan gøre underværker. Og går man ikke med det til hverdag, kan en let sort streg gøre rigtig meget. Det kan give et mere vildt, intens og mere sexet look, end hvis man bare bruger lidt mascara. Som eyeliner har jeg prøvet bedre, den er ikke så pigmenteret og skal lige i gang før den giver farve. Lav eventuelt lige et par streger på hånden så den varmes lidt op, inden du bruger den om øjnene.

Mesauda Milano: Diamond Blush, 100 Fergi (full size). Dette er en OK blush men heller ikke den bedste. Den er støvet mat, men indeholder en smule perlemor, som får kinderne til at gløde let. Dog kommer der ekstremt meget pudder på børsten, så der skal ikke meget tid. Alligevel giver den ikke så meget farve og det er som om farven også falmer efter et stykke tid på kinderne.

Teeez Cosmetics: Style Addict Highlighter, Smooth Copper (full size). Jeg har et andet highlighter produkt fra Teeez Cosmetics, det er faktisk ikke så lang tid siden, at jeg viste det på min instagram. Men denne nye highlighter kommer i en cremet form. Den er en smule olieret i starten, men når man først får fat i selve highlighteren er der rigeligt af det, det er med at påføre den i meget små mængder ad gangen.

goodiebox crush juni 2020  2

Boksen indeholder fire makeupprodukter, hvoraf alle fire er full size produkter, med en samlede værdi på ca. 380 kr. Goodiebox Crush koster 99 kr. hvis du samtidig er medlem af Goodiebox, og 129 kr. hvis du blot ønsker at være Crush medlem. Du kan nemt tilmelde dig på deres hjemmeside HER. Boksen har altid en minimumsværdi af 350 kr. og bliver udsendt hver tredje måned. Og så er abonnementet selvfølgelig uden binding.

Modtager du Goodiebox Crush?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg