Lækker hindbær donut fra Makeup Revolution

makeup revolution raspberry icing 1

Sidste gang at jeg var i Normal, så jeg at de havde fået en masse sjove, samt en masse smukke, øjenskyggepletter fra Makeup Revolution. Jeg kunne have købt mig fattig! Efter laaang tid stod jeg med tre, hvoraf en af dem var denne bløde og lyserøde donut. De to andre paletter, som jeg havde fundet, var større og med farver som jeg bedst kan lide dem, men fordi jeg har tonsvis af øjenskyggepaletter i selv samme nuancer, overbeviste jeg mig slev om, at jeg ikke havde behov for dem. Jeg nøjes med den sjove kageform, som der er meget anderledes end de paletter jeg har liggende i forvejen. Og det gælder både i farverne, men i særdeleshed også i formen! Den eneste palette, som kunne minde om den er fra Essenec Cosmetics.

Makeup Revolution I Love Revolution – Donuts Rasberry icing

makeup revolution raspberry icing 2

Den runde øjenskyggepalette har en donut, i noget blødt skum-lignende materiale limet på låget, lidt alla et squishy låg. Øjenskyggepaletten fås i flere forskellige udgaver, blandt andet chokolade, jordbær og hindbær som jeg har. Inden i gemmer sig et spejl bag låget, samt fem skygger; tre matte og to shimmer. De to shimmer farver samt den mørkeste af de tre matte farver, er godt pigmenteret, men især de to shimmer skygger! De to lyserøde; den svage og den pink farvede er ikke specielt pigmenteret, der skal ret meget til før farven kan ses på øjet. Se dem her:

makeup revolution raspberry icing 3

Når du arbejder med disse lyserøde og røde nuancer, i alt almindelighed, skal du være opmærksom, på at en let makeup i disse farver, kan resultere i et look der ligner øjenbetændelse! Derfor anbefaler jeg at du giver den gas og bruger masser af makeup, for at undgå at se syg ud.

Mit eget makeuplook lavet med Raspberry Icing paletten

makeup revolution raspberry icing 4

  • Makeup Revolution I Love Revolution Donuts Raspberry Icing Palette, alle fem skygger
  • Doucce Ultra Precision Eyeliner, sort
  • Eyeko Lash Alart Mascara, sort
  • Delilah Brow Groom, sable 8601
  • Anastasia Beverly Hills Tinted Brow Gel, chocolate
  • Eylure Flitteret Light No 117

Tør du at kaste dig ud i de mere spændende farver som den fra Makeup Revolution Raspberry Icing paletten eller holder du dig til de sikre neutrale valg? Jeg selv er i sidstnævnte kategori, men jeg elsker at lege med farverne.

Knus Charlotte

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *