Goodiebox november 2015

12242234_1061693137204545_1322726296_n

Denne måneds Goodiebox tema er ”Get ready with Goodiebox” og jeg synes at produkterne afspejler temaet rigtig godt, der er meget fest ind over temaet med masser af glimmer, men det er jo også snart jul. Jeg synes selve boksen er for rød, den ville passe bedre til december måned, da det jo ikke er helt jul endnu, selvom det måske er ved at være tid til at pynte op, men det er en rigtig flot rød boks, jeg har ikke fået en i den farve før.

Boksens indhold:
  • Yoyth lab CC complete cream spf 30 jeg er allerede forelsket, den har en skøn duft og den korrigere rigtig godt til min egen hudtone, desuden er jeg mest tilhænger af BB og CC creams i forhold til foundations, da der er rigtig mange fordele ved at bruge disse cremer.
  • Lernberger & Stafsing dryclean det var ret sjovt, dagen boksen kom på, var en af mine 2. dags hårvask, altså den dag jeg plejer at bruge tørshampoo, så den kunne jeg jo prøve med det samme. Den her er til brunt hår, hvilket jeg aldrig har prøvet før, så jeg kunne ikke rigtig se hvor jeg havde sprayede, men på den anden side havde jeg heller ikke gråt hår efter. Men selvom det er smart med brunt spray tror jeg ikke jeg vil købe lige denne her igen, da jeg ikke rigtig bryder mig om dens duft.
  • Marsk mineral eyeshadow masser af glimmer, jeg tror den er rigtig god til smokey eyes, men det må vi jo vente og se til en anden dag. 😉
  • DM skincare pure 24 gold shimmer body soufflé og mere glimmer! Dette er en bodylotion med guld glimmer, og den fugter rigtig godt – men til en pris af 300 kr. for 75 ml skal den også være god!
  • Mesauda Milano shine flex super fin mørke lilla neglelak, lige en farve til årstiden. Jeg har før fået en Mesauda neglelak i Goodiebox, den havde rigtig god dækkeevne og holde også rigtig godt, så den glæder jeg mig til at prøve.
  • Rapunzel of Sweden super elastik hvem kan ikke bruge en god elastik? Jeg håbede i hvert fald på at det var en god hårelastik, for de rigtig gode er også ret svære at finde. Men dem her er jeg ikke fan af, ved hestehale kan den komme rundt to gange og så er hestehalen for løs, ved knold kan man lige akkurat få den rundt to gange, men så er den næsten ikke til at få ud igen, fordi den er så stram.
  • Tic Tac fresh mint som en lille ekstar ting har Goodiebox sendt en pakke Tic Tac med, som jo også passer godt på temaet, da man kan friske sig selv op i løbet af dagen – hvis den da holder så længe.
Rund regnet har boksen en værdi på over 700 kr. denne gang, hvilket er en ret meget!

Derudover fik alle, der i september måned modtog Gilda revitalising mask, (der blev udsendt 3 forskellige masker) et erstatningsprodukt, da masken ikke levede op til EU’s lovgivning. Jeg var en af dem der i september modtog masken og har så fået en anti ageing serum, fra samme mærke som masken, Gilda. Men selvom det er en anti ageing serum kan den også bruges af yngre (mig).

Har du selv lyst til at modtage den månedlige Goodiebox, kan du let tilmelde dig et abonnement HER. Det koster 159 kr. om måneden inkl. fragt og håndtering – det er jo ingen pris i forhold til værdigen man modtager.

12248850_1061693133871212_729871948_n

 

Relaterede indlæg

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *