10 dags C vitamin ansigtskur

c vitamin ansigtskur

Pakken indeholder // Vitamin C Facial Radiance Powder Mix (serum og mix sammenblandet, prop udskiftet)

Nu er jeg gået forbi dette produkt rigtig rigtig mange gange uden egentlig at vide præcis hvad det er. Jeg fandt Vitamin C Facial Radiance Powder Mix i The Body Shop i Ringsted outlet til blot 95 kr. Efterfølgende har jeg læst indlægssedlen og fundet ud af at det faktisk er en form for ansigtskur. Den friskblandet C vitamin ansigtskur skal forbedre hudens tone, struktur og give en naturlig glød på blot 10 dage. Det lød for mig utroligt spændende, så jeg glædede mig med det samme, til at skulle hjem og teste.

Blanding af C vitamin ansigtskur

Den lille pakke indeholder en klar serum (10 ml.), hvor der i låget gemmer sig på koncentreret C vitamin powder mix (0,6 g.). Powder mix skal frigives og blandes i serummen hvor det blandes/rystes sammen. Disse skal blandes når man planlægger at starte på sin ansigtskur, da blandingen skal bruges inden for 10 dage.

Gennem min uddannelse og fremtidige arbejde (bioanalytiker), er sådanne blandinger meget familiært. Jeg troede sådan set at jeg købte det klar til brug med den orange farve den i butikken havde. Jeg troede derfor også at kuren kunne bruges til flere gange – det kan den ikke. Men da jeg åbnede og så den helt klare væske sad jeg en anelse forvirret, men efter at have læst indlægssedlen faldt det hele på plads. Og super hyggeligt i øvrigt selv at skulle blande sit produkt!

Jeg forventede at serummen ville give et farveskift fra klar til orange, da det er sådan blandingen ser ud i butikkerne. MEN efter sammenblandingen var det stadig en helt klar serum, efter boblerne have lagt sig.

Anvendelse

Ansigtskuren skal påføres morgen og aften på nyrenset hud efterfulgt af en dag-/natcreme i en periode af 10 dage. Er der efterfølgende mere produkt tilbage SKAL dette smides ud.

Da man som sagt kun må bruge produktet i 10 dage fra åbning/sammenblanding kan man godt tillade sig at være gavmild. Der er 10 ml. i det hele (+0,6 g.), det vil sige at der er 1 ml. om dagen og da man skal bruge den to gange dagligt, kan man tillade sig at bruge ½ ml. ad gangen. Jeg kan ikke sige hvor mange dråber ½ ml. svare til, men det er rigeligt. Jeg har været meget generøs hver gang og der er stadig massere af produkt tilbage. Man kan sagtens være to om én.

Resultat af ansigtskuren

Jeg synes min hud har fået en bedre struktur, og så synes jeg at den er blevet mere ensartet. Det er ikke fordi jeg synes der er sket så sindssygt meget på den naturlige glød front, men jeg synes at den fremstår sundere. Så lidt har C vitamin kuren hjulpet.

Jeg havde egentligt tage både før og efter billeder, som min plan var at vise. Problemet er bare at man ikke kan sammenligne de to billeder, da det er meget forskelligt lys. Den danske vinter. Nogen gange er det blå himmel og solskin andre dage er overskyede, og det har ret stor betydning for billeder, i kender det sikkert selv.

Er der nogen af jer der har prøvet kuren? Hvad synes I om den?

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *