Clinique Moisture Surge nyhed

clinique moisture surge 1

I december måned modtog jeg en Moisture Surge creme igennem Goodiebox, som jeg virkelig godt kunne lide. Derfor købte jeg både en creme samt to andre produkter fra serien, nemlig deres koncentrater til både ansigtet og øjnene. Der gik dog ikke længe fra disse tre produkter var landet hjemme hos mig, til Clinique lanceret en ny creme, eller faktisk en eksisterende creme i en forbedret udgave: Mouisture Surgte 100H Auto-Replenishing Hydrator.

Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate

Dette er en effektiv fugtgiver i en let og oliefri gelform, der øjeblikkeligt slukker tørsten i dehydreret hud og holder den fugtmættet i 24 timer. Gelen anvender den såkaldte Liquid-Sphere teknologi, som kombinerer vandbindende ingredienser med indkapslede antioxidanter der bryder cyklussen med tørhed og miljømæssig stress, der kan resultere i at huden alder før tid.

For det første så har denne, og Moisture Surge Eye 96-Hour Hydro-Filler Concentrate, et vildt lækkert design. Jeg kan virkelig godt lide de to produkters udstråling, de ser så godt ud, og så er jeg vild med at det er pumpesystemer. Gelen føles faktisk ret tyk men samtidig let og smidig. Den er drøj i brug og giver en fugtig og mere fyldig hud. Huden bliver en lille smule klistret på en tør, ikke fedtet måde, huden føles lidt bastant. Denne kan faktisk også anvendes til området omkring øjnene, under øjencremen, for at booste hydreringen i huden. MEN de har også lavet udgave af denne gel til øjnene.

Moisture Surge Eye 96-Hour Hydro-Filler Concentrate

Hvis du ikke vil anvende Hydrating Supercharged Concentrate til øjenomgivelserne, så kan du købe denne udgave. Den anvender samme teknologi, men fugter bare i hele 96 timer (!), i stedte for ”kun” 24 timer. Huden bliver øjeblikkeligt opfrisket ved påføring, samtidig med at fugtbalancen genoprettes og rynker udglattes. Igen en lidt fed klistret gel. Et pump er mere end rigeligt til øjenomgivelserne, men det kan sagtens bruges, det skal bare masseres ind i et øjeblik. Gelen virker kølene når det påføres huden, men vare kun ganske kort. Jeg synes at denne gel gør huden meget klæbrig, noget mere end ovenstående Hydrating Supercharged Concentrate.

Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator

Denne oliefrie ansigtscreme giver øjeblikkeligt huden et fugtboost. Den mætter huden med næsten dobbelt så meget fugt sidst på dagen i forhold til tidligere og fugtbeskytter huden i 72 timer, også efter ansigtet bliver vasket. Der er anvendt en avanceret teknologi med koffein, der aktiverer hudens naturlige fugtmekanisme og genopfylder fugtreserverne. Og så indeholder den hyaluronsyre og aktiveret aloevand, der slukker hudens tørst og giver fornyet fylde og et dobbeltvirkende fugtgivende kompleks, der binder fugten i huden og skaber en effektiv barriere mod udtørring.

Det er en super lækker ansigtscreme. Det er en let og fyldig gel-creme, der smidigt fordeles ud i ansigtet. Den fugter, blødgør og udglatter huden, og når den anvendes over de to koncentrater, forsvinder den klæbrige følelse som de giver min hud. Jeg synes det er en vildt lækker creme. Den giver god fugt men uden at huden ser fugtig eller fedtet ud, min hud får et flot finish af sund og let matteret hud.

clinique moisture surge 2

Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator (nyhed)

Denne nyhed er en forbedret opgradering af ovenstående gelcreme. Den trænger dybt ind i hudens overflade, så huden får et ordentligt fugtboost, der trænger ind i 10 lag og holder i 100 timer (!!), selv efter ansigtet er blevet vasket. Den avancerede fugtgiver med Auto-Replenishing Technology hjælper huden med at skabe sin egen indre vandkilde, så huden kontinuerligt genfugter sig selv og derefter binder fugten, så den får uendeligt fyldig og sund glød.

Umiddelbart er der ikke den store mærkbare forskel på denne og 72 timers udgaven. Cremen har noget nær samme konsistens, samme drøjde, samme følelse, finish og effekt på huden. Om jeg lægger mærke til at den plejer i 100 timer frem for 72? Nej det gør jeg ikke, fordi jeg renser og plejer min hud to gange dagligt og bruger cremen både morgen og aften. Og lige præcis at anvende den morgen og aften er til stor fordel. Om morgenen fordi huden får god fugtpleje, men efterlades også med et flot finish. Og om aftenen fordi produkterne virker i så lang tid. Bruger jeg den, sammen med koncentratet om aftenen vågner jeg op til en dejlig blød og glat hud.

Bruger du Clinique Moisture Surge produkterne eller har du en anden favorit serie?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget et af produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg