Goodiebox Crush december 2019 // Glam Slam

goodiebox crush december 2019 1

goodiebox crush december 2019 2

Som lovet kommer her indholdet af december måneders Goodiebox Crush boks. Boksen er efter min egen mening den bedste Crush boks de har lavet til dato. Personligt er jeg mere til det almindelige Goodiebox abonnement *, da jeg synes Crush boksens indhold er meget det samme. Glam Slam boksen er meget nytårsegnet, dog kom min først i starten af januar, så jeg fik desværre ikke glæde af dens indhold ved den ellers så perfekte lejlighed.

Goodiebox Crush decemeber 2019 indeholder:

goodiebox crush december 2019 3

Nedefra og op: flydende eyeliner, cremet øjenskygge & flydende highlighter

Furr: Rose Gold Lash Curler (full size). Rose Gold er altid smukt, men jeg mangler virkelig ikke en vippebukker, jeg har simpelthen så mange, så denne kommer videre.

LASplash Cosmetics: Wickedly Divine Eyeliner (full size). Denne flydende guldglimmer eyeliner er SÅ SMUK! Hold da op! Jeg er vild med den, og har allerede brugt ved flere lejligheder i januar – så jeg har fået glæde af den alligevel, selvom ”glimmersæsonen” officielt er forbi. Men hvem elsker ikke lidt glimmer? Jeg kan i hvert fald ikke få nok.

ModelCo: Liquid Highlighter (full size). Også denne er super fin. En flydende guldhighlighter, der kan intensiveres som man selv ønsker, og så er den utrolig drøj i brug!

Phase Zero Make Up: Metal Foil Eteshadow (full size). Phase Zero Make Up er ikke et brand jeg kender i forvejen, men umiddelbart er det ikke dårligt. Denne cremede guld-glitter øjenskygge er virkelig smuk; den er ekstremt pigmenteret og skinnende, “foil” navnet er meget passende, for den kan godt sammenlignes med f.eks sølvpapir. Virkelig smuk dog har der ikke lige været en anledning til at bruge den – endnu.

goodiebox crush december 2019 4

Boksen indeholder fire makeupprodukter, hvoraf alle fire er full size produkter, med en samlede værdi på ca. 426 kr. Goodiebox Crush koster 99 kr. hvis du samtidig er medlem af Goodiebox, og 129 kr. hvis du blot ønsker at være Crush medlem. Du kan nemt tilmelde dig på deres hjemmeside HER. Boksen har altid en minimumsværdi af 350 kr. og bliver udsendt hver tredje måned. Og så er abonnementet selvfølgelig uden binding.

Modtager du Goodiebox Crush?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Indeholder et eller flere affiliate links, markeret med *.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *