Brown sugar lip exfoliator fra e.l.f.

e.l.f. lip exfoliator 1

Et prisvenligt brand, som efterhånden har mange år på bagen, er e.l.f. cosmetics. Jeg kan huske, at jeg som ung teenager synes det var fantastisk, med alt det makeup man kunne få til ingen penge. Jeg vil så sige at det billige brand essence cosmetics, slår dem på mange måder, men især på kvaliteten. Jeg synes faktisk at der er mange af e.l.f. produkter som skuffer mig, desværre. Men deres lip exfoliator er ikke en af de produkter som skuffer.

Brown sugar lip exfoliator

En lip exfoliator fjerner tør og revnet hud. Det er sådan en type af produkt, som man ikke vidste at man manglede før man har prøvet det. Jeg har aldrig prøvet en ”rigtig” lip exfoliator, jeg plejede sådan set bare at give mine læber en tur med tandbørsten nu og da når de trængte.

Lip exfoliatoren fra e.l.f. behandler og blødgør læberne. Den indeholder blødgørende ingredienser som vitamin E, sheasmør, avocado, drue- og jojobaolie. Når den tages i brug første gang skal den lige køres til, før den virker. Der er nemlig ikke det der ligner eksfolation, indtil man kommer ind til de her sukkerkorn. Men når man så når dem og kommer i gang virker den også optimalt. Men der er altså et godt stykke, hvor det nærmest bare er læbepomade.

e.l.f. lip exfoliator 2

For den bedste effekt

For at opnå det optimale resultat på læberne anbefales det, at man påføre produktet på fugtet læber og kører i cirkulære beværelser. Når produktet skal fjernes, skal man bruge en fugtet vantrondel, til at tørre det overskydende produkt af. Som efterbehandling kan man bruge en læbepomade/balm for at pleje de nu glatte, fyldige og opfrisket læber. Jeg synes nemlig at mine læber synes mere fyldige og summer lidt efter sådan en tur.

Har du prøvet nogen former for lip scrubs? Hvilke bruger du?

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *