Jeg har testet Mii Cosmetics

mii cosmetics 1

Endnu en gang har jeg fået fingrene i et brand, som jeg havde absolut intet kendskab til. Brandet hedder Mii Cosmetics, kender I det? Om ikke andet så har de et kæmpe sortiment, af en masse skønne makeupprodukter, der er lige til at savle over. I deres sortiment finder du nærmest ALT inden for makeup; primer, foundation, bronzer, blush, øjenskygge, læbestifter, brynprodukter, mascara, makeupredskaber you name it! Produkterne er deusden fyldt med forskellige aktive ingredienser som valnøddekerneolie, sheasmør, ceramider, peptider, hyaluronsyre, stamceller fra hindbær og vitamin A, C og E. Deres puddere er tilmed baseret på 100 % rene og naturlige mineraler. I mine øre lyder det altså som nogle rigtig lækre produkter!

Mii Cosmetics er en professionel makeupserie, som kun sælges hos kosmetologer. Dette er nok også grunden til, at jeg ikke har hørt om brandet før, da jeg ikke rigtig kommer ved kosmetologer. Jeg tror jeg har prøvet det to gange i hele mit liv…

Når men i hvert fald, så har jeg testet to forskellige makeupprodukter fra Mii Cosmetics, som alt taget i betragtning har været en god oplevelse. Og den oplevelse vil jeg selvfølgelig gerne dele med jer!

Luscious Lip Sheen

mii cosmetics 2

Jeg har prøvet fire farver af Mii Cosmetics lip sheen aka lip gloss. Måske du allerede kender min holdning til lip gloss? Ellers kan jeg fortælle, at jeg generelt ikke er særlig begejstret for den type af læbeprodukter; jeg synes de klistre, og jeg kan ikke holde ud at mit hår klistre fast på mine læber… Men bortset fra den lille detalje, så er dette nogle af de brede i kategorien. Selvfølgelig klistre de en smugle for meget efter min smag, men det er på et tåleligt niveau. Jeg synes ikke at de er så slemme, at jeg ikke kan bruge dem.

Udover at være et makeupprodukt, så virker de faktisk også plejende for læberne. Lip sheen produkterne er beriget med avokadolie og sheasmør, som også levere den her ikke-klistrende gloss. Og så er det jo bare nogle skønne, og naturlige farver at have på læberne, som både passer til hverdag og fest. Jeg har haft dem alle fire på, på arbejde. Umiddelbart ligger 01, 02 og 03 meget op af hinandens farver, hvorimod 04 er så lækker og frisk at se på – og min personlige favorit.

mii cosmetics 3

01 Pamper // 02 Indulge // 03 Relish // 04 Delectable

TIP: for en mere intens læbemakeup, kan du påføre en lipliner i samme farvenuance under glossen.

Feature Length Lash Lover

mii cosmetics 4

Udover Mii Cosmetics lip sheen har jeg også prøvet en af deres mascara; feature length lash lover, som er beriget med både kokosolie og aleo vera. Mascaraen er meget intens, og den påføre rigtig meget produkt på vipperne ad gangen. Er man ikke vandt til dette, som jeg ikke slev var, kan det godt virke som lidt for meget og lidt voldsomt. Jeg vænnede mig dog hurtigt til det, jeg synes den giver et flot finish og masser af volumen. Og så er holder den bukket på vipperne rigtig godt hele dagen igennem.

Børsten har en god udformning, jeg er faktisk lidt i tvivl om børstehårene er af gummi eller hår, da de er meget tætte men alligevel føles mere som gummie. I hvert fald så fungere det ret godt. Vipperne kan dog godt have tendens til, at klumpe lidt samme, da den påføre den store mængde mascara, men som oftest kan det redes ud.

mii cosmetics 5

Uden og med feature length lash lover mascara

Kender du Mii Cosmetics?

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

 

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *