Valentinsdag og frk. Lisberg lovebird smykker

frk. lisberg lovebird 1

frk. lisberg lovebird 2

Der er ikke længe til at vi igen rammer den 14. februar, også kendt under navnet Valentinsdag. Om end hvor sukkersød og lettere opblæst dagen er, så er det en tradition som er kommet for at blive. Butikkerne går amok i lyserød, blomster, bamser og chokolade.

Dette års Valentinsdag har min kæreste og jeg været sammen i 2 år. Sidste år fik jeg ikke det der lignede nogen former for sukkersødt noget som helst. Til gengæld var jeg så heldig at vinde en Valentinskonkurrence i byens Veromoda over facebook, hvor jeg vandt en super fed jakke og en buket blomster. Så jeg fik blomster på dagen, bare ikke af den kære mand. SÅ jeg regner heller ikke med nået i år, men man kan jo blive overrasket!

Frk. Lisberg Lovebird

Frk. Lisberg er et smykkebrand og forhandler, hvor man slev kan mikse og matche sine smykker. Man kan så om sige opbygge sine smykker af lige præcis det metal, farver, og udtryk som man ønsker. De har både halskæder, armbånd, øreringe og ringe.

I forbindelse med den nærtstående kærlighedsdag, har jeg modtaget det fineste smykkesæt fra Frk. Lisberg. Og dette sæt kan blive dit! Sættet er i 14 karat forgyldt sterlingsølv og indeholder en halskæde på 54 cm., med to smukke vedhæng. Det ene vedhæng er en rosa chalcedon og det andet er det søde Lovebird vedhæng. Sammen med halskæden er øreringene Bird, ligeledes i 14 karat forgyldt sterlingsølv. Sættet har en samlet værdi af 1250 kr.

frk. lisberg lovebird 3

Vind frk. Lisberg Lovebird sættet

Deltag i konkurrencen ved at:

 • Skrive en kommentar i kommentarfeltet til dette indlæg
 • Forøg dine vinderchancer ved også at deltage på min facebookside og på min instagramprofil

Vinderen trækker jeg ud fra samtlige deltagere og offentliggør mandag den 11. februar. Vinderne vil blive kontaktet af mig. Konkurrencen gælder for danske adresser.

frk. lisberg lovebird 4

Hvordan fejre I Valentinsdag? Hvis I da overhovedet fejrer dagen?

Kærligst Charlotte

Præmien er venligt sponsoreret.


Og vinderen er……. @peol90 som har deltaget på Instagram! Stort tillykke, jeg sender en privat besked til dig!

Relaterede indlæg

13 kommentarer

 1. Jeg er er amerikaner, så vi fejrer det! Manden er ikke SÅ glad for idéen, men han klager ikke når han får en gave og lækker middag

 2. Jeg er vild med den fine rosa farve vedhænget i halskæden har.. super sødt smykkesæt jeg krydser fingre

 3. Sikke et fantastisk smykke og håber lige på heldet kommer til mig og krydser fingre for det <3 <3 se lige min søde @jeannetbertelsen

 4. Wow et smukt sæt ♥️
  Vi fejrer Valentin og manden forkæler mig ♥️♥️
  Vil elske at vinde det smukke sæt vil bære det til vores sølvbryllup ♥️♥️

 5. Min mand glemmer altid Valentines dag, så minder min datter ham om det og så farer han ud og køber en stor buket roserhvor er de smukke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *