Forårsfornemmelser med Ilia

ilia 1

Jeg har læst så meget om brandet Ilia, men jeg har ikke prøvet noget fra brandet før nu. Ilia er hudplejebaseret makeup, hvis ingredienser bliver udvalgt med kritiske øjne, så kun de rene og effektive ingredienser vælges til deres produkter. Med deres forankring i økologiske ingredienser, levende farver og aktive plantestoffer er det makeup tilsat hudpleje.

Limitless Lash Mascara

ilia 2

Mascaraen er smukt udformet og ser bare skidegodt ud i dens let gyldne metalliske farve. Den er ret lang og slutter af med et også ret langt børstehoved af silikone. Børstehovedet har børstehår af forskellige længder for både at fange de små og inderste hår hvormed der også gives volumen og men også for at rede vipperne godt igennem med mascara uden at de klumper sammen. Første gang jeg brugte den synes jeg der kom en duft af hyacint, men jeg havde ingen hyacinter hjemme. Det viste sig at være mascaraen der duftede sådan.

Mascaraen skulle både løfte, bukke, forlænge og give den rette mængde volumen for et fyldigt og forførende look. Mascaraen er lavet med en blanding af økologisk bi- og carnaubavoks, som giver en vægtløs fornemmelse, mens vipperne holdes på plads hele dagen. Og så fugter ingredienserne også vipperne. Den er vægtløs, trods en god mængde produkt på vipperne, så føles de ikke tunge. Derudover indeholder mascaraen også økologisk sheasmør og kreatin, som styrker og nærer vipperne.

Se mine vipper med og uden Ilia Limitless Lash Mascara:

ilia 3

Mascaraen er OK at arbejde med, dog virker den en smule fast/tør, derfor skal der også arbejdes lidt før looket er opbygget tilfredsstillende. Som I kan se på billedet, er der stor forskel hos med og uden mascara, og dertil vil jeg altså lige anbefale Ivy Aïa vippeserummet til kun 75 kr. i Normal, det har virkelig virker godt på mig.

Når mascaraen skal af igen, kan man nøjes med at gå i bad eller vaske sig med vant vand, og så er det klaret. Så nemt.

Balmy Gloss Tinted Lip Oil

Disse er ikke helt hvad de ser ud som; en Lip Gloss. Nej, det er en fyldig, tonet læbeolie fyldt med dybdevirkende Hyaluronsyre og vigtige fugtgivende ingredienser, der efterlader læberne bløde, glatte og alt andet end klæbrige. Jeg går normalt aldrig med Lip Gloss fordi jeg synes det er ubehageligt at have på. De fleste klistre sådan! Disse Lip Oils kan anvendes alene eller over en læbestift. Af resultat giver de samme look som en Lip Gloss gør, læberne efterlades skinnede, blanke og med en flot farve.

ilia 4

Petals // Only You // Tahiti

De tre farver er smukke, naturlige og bringer forårsfornemmelser med sig. Blamy Gloss Tinted Lip Oil kommer i seks farver. De glider hen over læberne og får dem til at se ekstra fyldige og indbydende ud – dog vil min kæreste ikke kysse mig, når jeg har sådanne ”stads” på mine læber.

Kender du Ilia?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *