Matas øjenmakeupfjerner gelé

matas øjenmakeupfjerner gelé

Dette er en af mine, hvis ikke i ental, absolut favorit øjenmakeupfjernere! Det er en klar og meget let, skånsom og ikke mindst kølende gel, som er god for den tynde og sarte hud omkring øjnene. Øjenmakeupfjerneren er fri for olie, hvilket jeg rigtig godt kan lide, da jeg synes at jeg hurtigt bliver beget ind, når der er olie i mine øjenmakeupfjernere.

Husk at fjerne makeup før sengetid!

Altid. Husk det hver dag. Huden har brug for at blive renset, og vipperne har brug for at blive renset. Til det er en god øjenmakeupfjerner uundværlig. Og til det har Matas lavet et fantastisk produkt. Øjenmakeupfjerner gelen fra Matas er nemlig behagelig og mild og så sviger den på ingen måde huden omkring øjnene. Og så en den bare forfærdelig effektiv.

Jeg fjerner først øjenmakeuppen groft med en vatrondel, for derefter at tage de mere genstridige rester med en vatpind. Den tager simpelthen alle resterne som sidder tæt langs øjenkanten. Jeg synes ofte at rester fra mascara kan være utrolig svært at fjerne. Det er ofte meget genstridigt. Jeg synes desværre at det er langt fra alle makeupfjernere der kan præstere at fjerne resterne – men gelen her tager det hele med sig.

Et lille tip til brug af denne øjenmakeupfjerner

Inde i låget, der hvor det tilsluttes om hullet til flasken, er der ligesom en lille brønd. Den brønd bruger jeg rigtig meget. Jeg tager lige og vender flasken på hovedet og ryster en gang, så der kommer produkt op i brønden. Derefter åbner jeg låget og så kan jeg meget nemt få makeupfjerner på hele min vatpind. Det er skide smart!

Har du prøvet denne øjenmakeupfjerner gelé fra Matas striber? Hvad synes du om den?

Kærligst C.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *