The Wet Detangler – test af hårbørste

the wet detangler

Jeg har i en lang årrække brugt min elskede Wet Brush fra HH Simonsen, og jeg synes den er utrolig svær at konkurrere med. Men jeg tester gerne. Og nu har jeg testet The Wet Detangler fra Tangle Teezer, som også er en hårbørste til vådt hår. Det skal sige siges, at en Wet Brush selvfølgelig også kan anvendes i tørt hår. Hårbørsten egner sig til alle hårtyper, uanset længde og tykkelse.

Tangle Teezer The Wet Detangler er en eksklusiv hårbørste, som skulle sikre en blid og skånsom frisering – mere om det lige om lidt. The Wet Detangler er med håndtag, hvilket gør den nemmere at håndtere i forhold til den originale Tangle Teezer Detangler hårbørste. Med håndtag undgås det, at den glider ud af hånden, hvis den f.eks. anvendes i badet. Hårbørstens pigge er i to længder, som gør, at alle hår bliver friseret. De lange pigge kommer helt ned i hovedbunden, og giver en såkaldt ”blid” hovedbundsmassage.

PROTIP: Tangle Teezer The Wet Detangler kan med fordel anvendes til rede shampoo igennem håret inde i badet. Dette giver et mere dybdegående resultat.

Som Wet Brush er den sådan set god nok. Den kan sagtens rede vådt hår ud, og det går meget let. Problemet med hårbørsten er, at den ikke er specielt behagelig mod hovedbunden eller nakken . Dens pigge AKA børstehår er stive og spidse, så de river og skære i hovedbunden. Og det synes jeg virkelig ikke er rart, og det er i hvert fald ikke en ”blid hovedbundsmassage” som den ellers lover. Jeg oplever især, at den er slem mod hovedbunden, når jeg reder mit tørre hår.

Selvom den fungere godt i vådt hår, så er HH Simonsens Wet Brush stadig den bedste, både i effekt og behag ved anvendelse.

Lidt positivt om Tangle Teezer The Wet Detangler:
  • Den er ekstremt let
  • Den er pæn, og fås i mange flotte farver
  • Det er super nemt at fjerne hår fra den

Har du prøvet Tangle Teezer The Wet Detangler? Hvad synes du om den?

Knus Chalotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *