Ny high-end beautybox på markedet: Little Purple Box

little purple box august 2019 1

I august måned er der kommet en ny beautybox på markedet, og det er en boks der lover high-end beautyprodukter, med et miks af både hudpleje og makeup. Det nye boksabonnement hedder Little Purple Box. Jeg knuselsker denne form for selvforkælelse. Det er så fedt at man kan give sig selv den gave, og det tilmed er til en fordelagtig pris. Little Purple Box er som sagt nyopstartede og det er altid rigtig spændende, både at se hvad de bikser sammen, men også at se hvordan de udvikler sig. Gennem min ”bloggertid”, har jeg set mange boksabonnementer komme og gå.

Hvad koster Little Purble Box?

Little Purple Box er en noget dyre boks, end hvad jeg ellers har set. Køber man et abonnement (uden binding), koster boksen 319 kr. Men køber man en enkel boks, og dermed et engangskøb, så er prisen 338 kr. Til gengæld så lover de at hver boks indeholder minimum 5 produkter, hvoraf mindst 3 af disse er full size og så har boksen en minimumsværdi på 800 kr. Det er dermed også en noget større værdi end hvad f.eks. Goodiebox lover.

Afsløring af indholdet

En ting der dog ærgre mig rigtig meget er, at de allerede i starten af juli måned afslørede indholdet af denne august boks på Instagram. Det fjerner ret meget af spændingen, som jeg personligt synes, er en stor del af glæden, ved denne type af abonnementer. Og derudover så blev jeg også skuffet over indeholder i forhold til at det er en high-end beautybox. Jeg havde forventet mere. Jeg havde forventet brands som jeg har kendskab til, og som i mit hoved har en genklang af high-end beauty. Men når det så er sagt, så er indholdet udmærket, blot ikke hvad jeg havde forventet.

Debutboksen fra Little Purple Box indeholder:

little purple box august 2019 2

Deres allerførste boks har temaet Glowing Skin Is Always In og indeholder produkter som skulle give en velplejet og gennemfugtet hud. Jeg er vild med det lille indholdshæfte, som følger med boksen. Der bliver meget godt beskrevet hvad det er for produkter, hvordan de anvendes og samtidig bliver der fortælt lidt om de brands som er repræsenteret i boksen.

ARgENTUM: Le Savon Lune Facial Cleanser. I boksen har vi modtaget en luksusprøve på den utrolig dyre ansigtsrens i barform. De 20 g. luksusprøve har en værdi af ca. 120 kr. og full size produktet på 150 g. koster ca. 900 kr.!? For en håndsæbelignende ansigtsrens. Det er en fugtgivende ansigtsrens som er lavet af 99,5 % naturlige ingredienser. Rensen hjælper med at genskabe hudens naturlige balance, rense huden, fjerne makeuprester, opstramme porerne og beskytte huden. Samtidig har rensen også antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaber.

Laponie: Face Oil (full size). Laponie er ikke et brand jeg har hørt om før, derfor er der heller ingen genklang af luksus. Om ikke andet så er der i august måneds boks to produkter fra Laponie, og jeg kan meget godt lide deres emballage og design. Ansigtsolien har en effekt der er upåklagelig. Den virker fugtgivende, absorberes hurtigt og efterlader huden fugtet, blød og med et dugfriskt finish. Det er en rigtig god og behagelig ansigtsolie, jeg er bare ærgerlig over dens duft, som jeg personligt ikke kan lide.

Laponie: Toner Spray (full size). Denne toner er hvad jeg vil kalde en alt-i-en. Den fungerer nemlig både som toner, som vi kender det: på huden efter rens både morgen og aften. Men den kan også anvendes til at fugte og friske huden op i løbet af dagen, samt anvendes som setting spray, for at få makeuppen til at holde længere. Toneren balancerer, fugter og beroliger huden med ingredienser som naturlig ectoin, havtang og lakridsrod. Den er meget vandet og minder meget om vand. Den har ingen egentlig duft og jeg oplever heller ikke at den har nogen egentlig effekt på huden, når den først er absorberet.

Vitamasque: Blossom Hair Mask (full size). Hårkuren fra Vitamasque (koreansk inspireret hud- og hårpleje) er på 100 ml. og i en pose med skruelåg. Den er perfekt hvis man skal på ferie, da den ikke fylder så meget. Hårkurens ydre er virkelig smukt og den dufter fantastisk. Den indeholder et særligt vitaminkompleks, der skulle virke nærende, styrkende og beskytte håret mod yderligere miljøskade og have en effekt af en salonbehandling. Det er en rigtig dejlig hårkur. Der står godt nok at den skal sidde i håret i 15 minutter, men det har jeg simpelthen ikke tid til, så den får de par minutter det tager at klare alle de andre ting i badet, og så bliver den skyllet ud, det vil sige MAX 5 minutter. Men det giver et godt resultat alligevel. Mit hår efterlades blødt, lettere at rede ud og utrolig glat når håret er tørt.

Vitamasque: Multivitamin Sheet Mask (full size). Vitamasque er et brand jeg kender og jeg har prøvet nogle få af deres maske. I boksen lå der ikke bare én, men to af samme maske. Multivitamin masken skulle have en tydelig effekt af en klarere hud med mere glød. Den indeholder vitamin B3, B6 smat C og E der alle gavner huden. f.eks. bidrager vitamin B3 med at styrke huden og reducere synligheden af rynker, udjævne hudtonen og reducerer hyperpigmentering. Vitamin B5 fugter, beroliger og regenerere huden mens vitamin B6 giver huden glød og glans. Vitamin C virker anti-age og beskytter mod solskader, styrker huden barriere og har desuden naturlige antioxidantegenskaber og så er der vitamin E, der gør huden blød og lækker. Og huden efterlades lige præcis blød og fugtmættet.

I’m going to use up all of my old makeup before I buy new makeup – said no woman ever!

Som sagt er denne boks den første og jeg er meget spændt på hvordan de udvikler sig! Foruden de brands, som vi har mødt i august måneds boks, så vil man kunne forvente at se brands som; Figs & Rouge, Ecooking, Daniel sandler og New CID cosmetics.

August måneds Little Purple Box indeholder 5 produkter, hvoraf 4 af disse er full size, og så har den en samlet værdi af ca. 864 kr. Kunne du også tænke dig at blive forkælet af Little Purple Box, så kan du nemt tilmelde dig HER. Det koster 319 kr. om måneden og er inkl. fragt og håndtering. Og så er abonnementet selvfølgelig uden binding. Hvis du tilmelder dig abonnementet (inden den 1. i næste måned) får du din første boks i næste måned. Ønsker du at få denne måneds boks med, skal du købe den som et engangskøb.

Skal du prøve Little Purple Box?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *