W7 west end girls læbestift

w7-west-end-girls-laebestift

Jeg skrev for ikke så længe siden, et indlæg om W7 ’s øjenskygge palette natural nudes. W7 er et makeup brand, med et ret bredt udvalg af forskellige makeup, til meget billige penge. Jeg synes det er et udmærket brand, men ikke fantastisk, man får hvad man betaler for, hvilket også giver meget god mening. W7 forhandles bland andet i Normal.

W7 west end girs – city of London er en serie på i alt 6 læbestifter, med navne der alle tyder på, at man har et mindre shoppingsproblem; Big Spender, Shopaholic, Bye Me, Spending Spree, Impulse Bye og Shop Till You Drop. Jeg selv har købt farven Shopaholic.

Farven er meget let og ikke tyk af pigmentering, den ligger sig som en læbepomade og er rigtig behagelig at have på. På det sidste billede, hvor i kan se farven skal det lige siges, at jeg har lagt 3-4 lag på. Jeg kan faktisk også godt lide, at det er en let farve, den er meget frisk og sommerlig, uden at være for makeuppet. Men farven sætter sig ikke særlig pænt, klemmer jeg læberne sammen, flytter farven sig og bliver presset udad mod kanten af læberne, og udover kanten for den sags skyld. Udover at den ikke fordeler sig eller sidder særlig pænt, så er holdbarheden heller ikke i top.

Men til gengæld har den en skøn og mild duft af kirsebær og dens duft synes jeg passer rigtig godt til farven på Shopaholic – men det er nok også toppunktet for læbestiften.

Har du prøvet en eller flere af W7’s west end girls læbestifter? Hvad synes du om den??

Relaterede indlæg

2 kommentarer

    1. Jeg ved faktisk ikke om den ligefrem er udgået, men jeg tænker at de måske ikke sælger dem mere i normal, da jeg har forstået det som at deres sortiment udskiftes regelmæssigt. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *