En venlig makeupfjerner

makeupfjerner

Denne gele makeupfjerner fra Beauty Farm er meget venlig i den forstand, at den er svanemærket og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark og uden parfume. Makeupfjeren (og resten af Beauty Farms produkter) er med havreekstrakt, som er rig på plejende proteiner og vitaminer.

Jeg synes det er en udmærket makeupfjerner til øjnene, den har fungeret fint, som en makeupfjerner nu skal, dog synes jeg ikke den virker optimalt til vandfast mascara. Slevfølgelig fjerner den det meste, men jeg har oftest måtte bruge flere vatrondeller til vandfast, og derefter har jeg været helt sort om øjnene, fordi meget bare er blevet tværet ud, samtidig med at der stadigt har siddet mange rester af mascara tilbage på øjenvipperne, især ved rødderne.

Men dette problem har jeg ikke oplevet med almindelig mascara, som også er det jeg bruger langt størstedelen af, så for mig tjener denne makeupfjerner godt – men hvis du for det meste bruger vandfast er dette ikke makeupfjeren for dig.

Noget jeg især godt kan lide ved denne makeupfjerner, er at det ikke sviger hvis det kommer ind i øjet. Jeg oplever ofte at makeupfjerner sviger noget så forfærdeligt hvis det kommer ind i øjet, og det er noget jeg er rigtig god til, så det er bestemt et plus fra min side. En ting jeg er mindre glad for er at det er en gel, det er ikke noget jeg er vant til, dog er jeg sikker på at det bare er en vanesag, men det gør det lidt mere besværligt at skulle bruge makeupfjerneren i hele hovedet, men det har så ført til at jeg er blevet mere flittig med min micellar water, som også tager rester af gelen og mascara der eventuelt skulle sidde tilbage på huden.

Relaterede indlæg

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *