En let forårsgarderobe

forårsgarderobe

Hvor er det lækkert at vejret endelig er blevet lidt lunere, og det ser heller ikke så tosset ud for resten af ugen, maj måned starter rigtig godt ud! Så forhåbentlig er vi færdige med al den regn, hagl og sne for denne gang – det håber jeg i hvert fald!

Og med det viser jeg i dag 7 lækre forårs og sommerlige fund, der vil pynte i din (og min egen) forårsgarderobe.

Hvor kan jeg så får fat i alle skønhederne tænker du måske? Jeg har smidt linksne til de forskellige dele her:

HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER

Først og fremmes en imiteret ruskindsjakke. Jeg har set sådanne lette ruskindsjakke i flere butikker efterhånden, og jeg kan godt forstå hypen, for de er virkelig lækre, stoffet er så behageligt, og jeg ville personligt gerne have den jeg har fundet på billedet fra Vila, jeg har også været i en Vila butik for at ville købe den, men de havde desværre ikke flere, og jeg vil helst gerne se den på før jeg køber den. Jakken er også i en skøn farve, jeg er helt vild med det lyse jordslået og rosa farver, hvilket listen også bæger præ af – altså ud over de skønne lyseblå Nike Juvente sko, de har bare så flot et design og en rigtig fin og let farve – lige til sommerens kommende oplevelser, som f.eks. shopping ture.

Kjolen synes jeg også er rigtig fin, den har noget som jeg virkelig elsker; når noget er enkelt men samtidig også er detaljeret. Kjolen er det ved at det blomstrede blondemønster foran, er i samme farve som resten af kjolen. Derudover kan et hvert look kan piftes lidt op med smykker, det behøver ikke være noget vildt. Troldekugler gør at man kan personalisere sine smykker, og sammensætte dem præcis som man selv vil have dem – jeg har masser af Troldekugler selv og de passer til alt og kan bruges i alle anledninger, dog har jeg ikke denne halskæde, men den skal nok blive en del af min samling, på et tidpunkt.

Også skoene fra Gabor er jeg vilde med, de er flotte også er de sååå behagelige at have på, på grund af det lette plateau der er i dem, det følges ikke som høje hæle, da hælen ikke bliver hævet andet end et par centimeter.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *