Ritual of Dao – alt er perfekt som det er

Ritual of Dao 1

Jeg kan ikke og jeg vil ikke lægge skjul på at Rituals er et af mine absolut yndlings brands! De laver bare de mest fantastiske og lækreste kropsplejeprodukter. Jeg har ikke prøvet alle deres serier, men jeg har prøvet mange og jeg er faldet for dem alle på hver deres måde. Hos Ritual of Dao er det ikke duften jeg er faldet for, men produkterne; deres konsistens, slevforkælelsesritualet og ikke mindst deres nemhed og effekt. Især deres body cream og håndcreme vil jeg gerne anbefale jer at prøve.

Ritual of Dao er den seneste serie fra Rituals som jeg har testet. Og jeg må indrømme at dens duft, ikkevar som jeg havde forventet. Som I kan se, så er produkterne klædt i mørkegrønne og gyldne nuancer, hvilket fik mine tanker ind på en frisk grøn duft af skov og planter i en fantastisk harmoni. Men sådan dufter de altså ikke. Ritual of Dao dufter bare rent, som træder man lige ud af badet. Og det er bestemt ikke nogen dårlig duft.

Hvid lotus og Yi Yi Ren

Dao er en gammel kinesisk filosofi, der fokuserer på at opnå balance mellem yin og yang. Den balance vil sætte os i stand til at opleve et harmonisk flow, der vil mærkes som om alt er perfekt som det er. Man skal bare tage sig den tid det tager, for at sætte farten ned og lade et varmt bad hjælpe med at finde indre fred og ro i livet. Jeg synes, at det et super godt budskab! I en travl hverdag, kan vi hurtigt komme til at glemme os selv. Stresse rundt og komme ind i en masse usunde vaner, som nemt kan forbygges ved at tage sig tid, til at kigge indad bare engang imellem.

Så; tag dig tid, hver god ved dig slev, slap af og nyd et dejligt varmt og afslappende bad, som løsner op for muskelspeningerne og lad duften fra Ritual of Dao fylde kroppen med harmoni og god karma.

Ritual of Dao 2

”Accept what is, let go of what was, and belive in what will be…”

Ritual of Dao dufter af Hvid lotus og Yi Yi Ren. Lotusblomster trives i roligt, mudret vand og regnes i Fjernøsten for, at være et symbol på renhed og spirituel vækst. Blomstens hvide, duftene blade åbner sig ved solopgang og lukker sig igen, når solen går ned. Endvidere så er den hvide lotus et symbol på fred. Yi Yi Ren, også kaldt jobståre eller coix-frø, stammer fra Kina, hvor de er blevet brugt gennem århundreder i kinesisk medicin på grund af deres nærende virkning på huden og lægelige virkning. Så at produkterne dufter rent er meget godt beskrevet.

Balancing foaming shower gel

Rituals foaming shower gels er og bliver fantastiske. Og det er lige meget hvilken serie vi taler om. De her foaming shower gels er så lækre at bruge, de beskrives sådan set bedst som en barbergel. Produktet sprøjtes ud i håndfladen som en gel, der vokser op til en fyldig skummet masse, præcis som barbergel også gør. Det er så dejligt at sæbe kroppen ind i den her tykke, bløde og skummende gel. At de så samtidig dufter fantastisk er et kæmpe plus.

Be kind to your skin body cream

Cremen har en snært af noget andet over sig, end Dao seriens egentlige duft. Jeg synes måske det dufter lidt af konfekt og marcipan? Om ikke andet så er det en fed og fugtig creme, som let fordeles på kroppen. Det er lidt sjovt fordi den netop er så tyk og bastant i konsistensen som den er, at den samtidig er utrolig nem at fordele ud på kroppen. Den tykke creme smelter ind i huden med det samme, at jeg begynder at fordele og massere. Efter 2-3 minutter er cremen faktisk trængt ind i huden. Huden efterlades velplejet, velduftende og en smule fugtet uden at virke fedtet.

Calming bed & body mist

Denne mist kan bruges på både sengetøj, andre tekstiler og på kroppen, for at give en afslappende duft. Den skulle desuden medvirke til en bedre nattesøvn og være perfekt til meditation – som er vigtigt i og med at vi skal tage os tid til os selv, tid til at finde ind i kroppen og til at have det godt.

Night balm for the hands

Og her har vi i bund og grund min nye favorit! Denne balm er meget fed og har en tyk gel/balm konsistens som påføres hænderne til natten. Og den er virkelig også fed og lang tid om at trænge ind i hænderne. Derfor er navnet “night balm” også passende. Jeg bruger den lige før jeg ligger mig til at sove. Balmen efterlader hænderne med en umiddelbar behagelig overflade trods den gør hænderne lidt klistret, men vi skal jo også bare sove med den på. Balmen er især rigtig god til tørre hænder.

Ritual of Dao: brining peace and tranquility into your life

Har du prøvet Ritual of Dao eller andre af Rituals serier? Du finder Dao serien HER.

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *