Beautyblender re-dew set & refresh spray

beautyblender re-dew set & refresh spray

En beautyblender er uden tvivl min favorit form for makeupapplikator. De er simpelthen de bedste og giver det flotteste resultat, når det kommer til at ligge ansigtsmakeup. Dog skal de udskiftet relativt ofte og renses grundigt af hygiejnemæssige årsager. Prøv eventuelt deres egne renseprodukter til beautyblenderne. Jeg er slev rigtig dårlig til at udskifte mine beautyblendere, så ofte som jeg burde gøre det. Men når jeg så gør det er det en dejlig følelse. Og så er det altid lækkert at tage en ny og ren beautyblender i brug og eventuelt prøve med en nye farve.

Men udover de ikoniske beautyblendere, som brandet også har navn af, så laver de faktisk også andre ting. Foruden den mist, som jeg vil fortælle jer om i dag, så har jeg også set, at de har lavet en foundation som fås i rigtig mange forskellige nuancer.. Så det bliver spændende at se hvad de udvikler sig til i fremtiden!

Beautyblender re-dew set & refresh spray

Beautyblender re-dew set & refresh har to faser, som skal rystes godt sammen før brug. Den tofasede mist indeholder beriget vand med antioxidanter. Den ene fase består af ekstrakt fra hvid birk og hyaluronsyre, der beskytter, udfylder og fugter huden med det samme. Den anden fase består af en mælkeagtig olie, der tilfører huden næring og silkeekstrakt der hjælper huden i balance. Tilsammen virker denne mist fugtgivende og giver huden en forbedret udstråling. Den beskytter huden og beroliger probiotiske bakterier, som lever på hudens overflade. Den medvirker til at makeuppen sidder flottere og mindsker tørre pletter.

TIP: Du kan også anvende re-dew set & refresh misten til at fugte din beautyblender med, hvis du ønsker en genopfriskning af din makeup.

Og ikke nok med at den har to faser, så er den også beriget med ikke mindre end to låg, hvilket jeg synes er fjollet. Den har sit store lyserøde låg og inden i, har den også et lille hvidt låg som sidder helt tæt på sprayhovedet.

Re-dew set & refresh er en mist der kan det hele; den hydrerer huden og forbedre hudens udstråling, den opfrisker makeuppen og gør makeuppen mere holdbar. Med den fine dyse forstyrrer den heller ikke makeuppen, så du kan bruge den når og hvor som helst. Den sprayer nemlig meget let, mildt og forsigtigt. Den måde jeg bedst kan lide at bruge sprayen på, er for at få et ellers tørt, støvet og/eller pudret look til, at se mere friskt, sundt og naturligt ud. Så uanset om du vil bruge den til at genopfriske trist hud midt på dagen eller til at give en mat foundation et mere dugget og friskt look, så ser din hud lige så flot ud om aftenen som om morgenen.

Jeg vil så også sige, at man ikke skal lade sig narre! Selvom den sprayer så fint og let som den gør, så giver den meget godt alligevel. De første gange jeg brugte den, føltes det som om jeg kun fik en minimal mængde produkt sprayet ovenpå min makeup, selvom om min hud efterfølgende var ret våd! Så man skal lige slappe lidt af og se hvad man laver i stedet for bare at lukke øjnene og spraye løs, som jeg selv gjorde i starten!

Bruger du også en beautyblender, eller foretrækker du andre metoder til at påføre din ansigtsmakeup på?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *