Solskin Denmark

solskin denmark 1

Solskin Denmark blev grundlagt for at skabe produkter af høj kvalitet, inspireret af naturlige elementer, og produkter der giver resultater. Solskin Denmark har en ydmyg tilgang til ingredienserne i deres produkter. Jeg er altid meget spændt på at skulle teste denne form for “ukendte”/nye brands, da jeg er stødt på mange som ikke rigtig har været så meget værd i mine øjne. Og det var med samme skepsis at jeg takkede ja, til at teste de to produkter fra Solskin Denmark. Dog har produkterne kun overrasket mig positivt!

For det første leveres produkterne i en lækker indpakning, der passer på produkterne. Det er ikke bare en papkasse, hvor indholdet er beskyttet af sammenkrøllet pap. Det giver bare en kedelig start, selvom det intet har med produktet at gøre. I papkassen er produkterne beskyttet af en form for konfetti. For det andet udstrålede produkterne en meget bedre kvalitet i virkeligheden, end jeg har kunne se på billeder. Produkternes emballage har sådan et lækkert mat glas look, som jeg er vild med. For det tredje så er det bare nogle skønne og effektive produkter, hvor kvaliteten kan både ses og mærkes.

“Solskin er alt du har brug for”

… Er et af mottoerne hos Solskin Denmark, og jeg kunne ikke være mere enig. Jeg elsker solskin og jeg elsker de gode sommerdage, når bare man husker solcremen! Hos Solskin Denmark har de både en mission og principper: Naturligt er altid bedre. Høj kvalitet; afvis ‘hurtig skønhed’. Bliv ydmyg – over for alt og alle.

“Kvalitet er ikke kun processen eller produktet, det er også resultatet.”
Pink Power Mask

solskin denmark 2

Denne Pink Power Mask overraskede mig allerede da jeg åbnede den allerførste gang. Den har den lækreste og smukkeste konsistens, der ikke kan sammenlignes bedre, end med lyserødt guf, man bruger til sin isvaffel. Dens duft er blot lidt mere mint end guf er. Og den er også super lækker let og luftig at røre ved. Det er slet ikke hvad jeg havde forventet i forhold til at det er en lermaske. Den er simpelthen så lækker.

Når masken sidder på ansigtet, synes jeg at den virker en smule kølende, hvilket er dejligt her i sommervarmen. Masken tørre ikke ind som en almindelig lermaske ville gøre – I ved; stram og krakelerende. Den tørre faktisk slet ikke, den er stadig cremet efter 20-25 minutter. Masken har en rensende og opfriskende effekt, og så er det uden på nogen måde at udtørre huden. Min hud føles dejlig efter jeg har anvendt masken.

Masken renser, detoxer og har en oplysende effekt på huden. Forurenende stoffer og toksiner i huden fjernes, samtidig med at masken forsigtigt eksfolierer huden, reducere størrelsen på porer og rødmen for en mere ensartede hudtone. Den fremskynder helingen af bumser, hjælper med at fjerne hyperpigmentering og regenerer hudcellerne for anti-age effekt. Desuden er masken med til at balancere hudens fugtniveau, reducere hudinflammation for at holde huden sund og frisk. Alt dette for en klarere og mere strålende hudtone.

Second Skin Tinted Moisturizer

Dette er en farvet dagcreme med solfaktor. Den lette korrektionsformel smelter ind i huden og fungerer som et andet lag hud. Den farvede fugtighedscreme er formuleret med botaniske ingredienser og giver huden en beroligende virkning, hydrering og tilbyder bredspektret solbeskyttelse SPF 30. Naturlige mineralpigmenter leverer ren og opbyggelig dækning, for at forbedre hudens naturlige udstråling og minimere rødme, porer, ujævn hudtone og andre synlige ufuldkommenheder. Cremen er ideel til daglig brug og giver en naturlig glans.

Denne form for BB cream-ish cremer er noget jeg bruger rigtig meget af når det er sommer. Den nemme kombination af pleje, solfaktor og en let makeup fungere super godt for mig. Jeg bruger nemlig heller ikke så meget makeup i sommerhalvåret. Denne er dog alt for lys til mig, se her:

solskin denmark 3

Hvis jeg nøjes med et tyndere lag, passer farven noget bedre, dog stadig lige en tand lys i det. Desuden har jeg altid fået banket ind i hovedet, at jeg skal være meget generøs, med mængden af solcreme, derfor virker det forkert at skulle anvende så lille en mængde, for at farven skal passe min hud. Så kan jeg godt tvivle på om solfaktoren der kommer på huden, er tilstrækkelig. Foruden solfaktor, så fugter den ude mærket, men mit ansigts skinner også ret meget når jeg bruger cremen. Så meget at det er for meget. Og i hvert fald mere end en ”naturlige glans” som produktet lover.

Er du stødt på Solskin Denmark endnu?

Sommerhilsner fra Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *