Glædelig 22. december – Vind den store gaveæske fra Rituals Dao

rituals dao gaveæske

Glædelig 22. december!
Dagens præmie

Dagens præmie er den helt store gaveæske fra Rituals Dao serie; Dao Calming Ceremony. Gaveæsken koster 625 kr. og har en samlet værdi af ca. 800 kr. og så indeholder den:

 • Dao bed & body mist 50 ml.
 • Dao body cream 200 ml.
 • Dao body scrub 375 ml.
 • Dao candle
 • Dao foaming shower gel 200 ml.
 • Dao night balm 70 ml.
Deltag i konkurrencen ved at:
 • Skrive en kommentar i kommentarfeltet til dette indlæg
 • Forøg dine vinderchancer ved også at deltage på min facebookside og på min instagramprofil

Vinderne for 1.-12. december trækker jeg og offentliggør her på bloggen den 16. december. Vinderne for 13.-24. december trækker jeg og offentliggør den 28. december. Vinderne vil blive kontaktet af mig. Konkurrencen gælder for danske adresser.

Held og lykke!

Julekram fra Charlotte

Præmien er sponsoreret. Der skal derfor også lyde et kæmpe tak til sponsor af dagens præmie, for at muliggøre denne julekalender. Jeg er dybt taknemmelig for at kunne forkæle mine følger i her i julen.

Relaterede indlæg

37 kommentarer

 1. “DONE” ✍❤️ WOW craaazy Ville da være total klasse også dejligt at vinde så “FIN” en (December)-præmie til min datter.. Nice GAW Prøver lige “LYKKEN” og håber på “HELDET” Krydser fingre for vildt..

 2. Sikken en skøn duftende præmie, det vil jeg elske at have i badeværelset✨✨ rigtig glædelig jul

 3. Glædelig 22.december Charlotte!
  Hold da op en lækker stor gave, dejlige dufte, godt for hud og velvære og vildt flotte grønne nuacer, flot gaveæske:-)
  Jeg ville elsker at vinde denne gave til min unge datter, da hun elsker wellness og lange bade:-)
  Jeg ønsker dig en dejlig weekend, den sidste af slagsen før juleaften:-)

 4. Wauw, sikke en fantastisk jule giveaway

  Det ville da være helt vidunderligt at vinde

  ~ Krydser mine fingre alt det jeg kan og håber på held til mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *