En boks fyldt af positivitet fra år 2017

boks fyldt af positivitet

For et år siden besluttede jeg at gøre en lille ting, som jeg nu er rigtig glad for! Jeg besluttede at jeg ville skrive en positiv ting fra hver uge, på et lille stykke papir og gemme det til året var omme. Jeg omdekorerede derfor en af mine Goodiebox bokse, og lavede den om til min egen personlige postkasse fyldt med positivitet.

Igår åbnede jeg boksen og læste alle de små positive ting og oplevelser jeg har skrevet gennem år 2017, og det gav kun anledning til smil, opmuntring og en masse positivitet. Det var en kæmpe fryd at læse de mange små sedler. Der var også en masse ting, som jeg havde glemt alt om, og som jeg er taknemmelig for lige at blive mindet om igen.

Uge 13: Har vundet Troldekugler konkurrence – en påskekylling ring
Uge 32: Vikingeskibsmuseum med Stiven

Jeg synes det er en super god ting at gøre, jeg er i hvert fald rigtig glad for at jeg gjorde det, og at jeg har været vedholden! Især i forhold til at man hurtigt kan glemme en masse gode stunder i al hverdagens hast. Det har faktisk også fungeret som en form for dagbog, som ikke kræver at man sætter sig ned og bruge en halv time til at skrive en lang og uddybende roman.

Uge 6: Overlevede min første rigtige første date

Jeg vil da også indrømme at nogle uger har jeg haft svært ved at finde ud af, hvad jeg skulle skrive, men jeg har da fået skrevet noget til alle 52 uger alligevel.

Uge 50: Tivoli med S

Det er helt klart noget jeg vil gøre igen i 2018, om ikke andet så for at få den samme skønne læseoplevelse til januar 2019. Hvad siger du? Kunne du tænke dig at gøre det samme? Jeg kan vil i hvert fald varmt anbefale dig at gøre det, at sidde og læse alle sedlerne, var det hele værd. Du skal bare have boksen, eller hvad du finder på at komme sedlerne i, til at stå et sted så du husker det.

Hvis du modtager Goodiebox, hvordan genbruger du så boksene? Eller smider du dem bare ud? Jeg har selv smidt størstedelen af dem ud, da jeg ikke har kunne bruge dem til noget. Jeg har gemt nogle få bokse, fordi de havde et specielt design, men de står bare og fylder, desværre. Nu er der heldigvis kommet et nyt og mere genanvendeligt boksdesign – se HER.

Kærligst Charlotte

Relaterede indlæg

2 kommentarer

    1. Det synes jeg helt bestemt at du skal gøre <3 Der er jo heller ikke noget man kan at fortryde ved det - nok nærmere kun hvis man ikke gør det 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *