DIP-IN neglelakfjerner

dip-in neglelakfjerner

DIP-IN neglelakfjerner er en lille bøtte/krukke, med en stor svamp, der er skåret i, så man kan få sine fingre ned imellem, samt neglelakfjerner selvfølgelig. DIP-IN neglelakfjerner er noget af det mest fantastiske og nemmeste jeg længe har prøvet, og derfor må jeg også lige tippe jer om det. Jeg fik den faktisk med Goodiebox tilbage i maj, men af en eller anden grund, har jeg ikke fået prøvet den før nu.

Jeg elsker den. Simpelthen.

Det er så nemt og tidsbesparende og man slipper for alt det besværlige der følger med. Det eneste man skal gøre, er at skue låget af, dyppe en finger ned og sno den lidt rundt, og så er man fri for neglelak – så nemt altså! Desuden skal man ikke først til at finde neglelakfjerner og vatrondeller frem, man får ikke brugt for meget neglelakfjerner og man skal heller ikke have stinkende vatrondeller liggende. Og når man har fjernet neglelak på alle sine negle, så skruer man bare låget på igen og stiller den væk, ikke nogen oprydning efterfølgende.

Det er bare ærgerligt, at man ikke kan bruge den til tæerne også, hvis man kunne det, ville den være perfekt.

Jeg vil helt klart anbefale en sådan DIP-IN neglelakfjerner som hver mands eje – og har man en helt ny neglelakfjerner stående, er der faktisk en masse DIY guides på nettet, så man kan lave sin egen.

Er der nogen af jer, der allerede har stiftet beredskab med den fantastiske opfindelse?

Relaterede indlæg

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *