CND VINYLUX The Nude Collection

cnd vinylux the nude collection 1

The Nude Collection er årets første kollektion fra CND. CND VINYLUX er en prisvindende neglelak, som holder i op til 7 dage hvis man bruger VINYLUX Weekly Top Coat sammen med. Base coat er ikke nødvendigt, da denne er indbygget i selve lakken. Det synes jeg personligt er eddersmart, da det er et vigtigt punkt for neglens sundhed, men jeg er selv rigtig dårlig til at få brugt en base coat. The Nude Collection indeholder fire bløde og cremede nudefarvede lakker, der kan fremme neglenes naturlige skønhed. Dette synes jeg især lakken Uncovered formår at gøre for mine negle. Lakkerne fås både i VINYLUX som er beregnet til hjemmebrug, og i SHELLAC til salonbehandling.

På billederne herunder har jeg brugt to lag lak på hver negl

cnd vinylux the nude collection 2

Uncovered (nr. 267) // Unlocked (nr. 268) // Unmasked (nr. 269) // Unearthed (nr. 270)

Dækkeevnen er rigtig god ved de tre sidste lakker, ved Uncovered er den let gennemsigtig, men på en naturlig måde, der fremhæver neglen rigtig fin. Tørretiden er meget normal, den er ikke super hurtig men det kunne også sagtens være værre. Jeg kan godt lide, at når den så er tør er den også helt tør. Penslerne ved CND VINYLUX lakkerne er tilpas store og bløde, desuden er de runde i enden som fremmer en flot påføring af lakken.

I forhold til ridser i lakken er jeg imponeret. Nogen gange når jeg har lakeret negle med fx Depends lakker; base coat, to lag lak og top coat, plejer der ikke at gå andet end et par timer før de første ridser viser sig i lakken. Virkelig ærgerligt! Men som jeg også har skrevet ovenover, så er CND lakken tør og helt fikseret når den så også er tør. Der er ikke noget med at den stadig er en smugle blød og man skal være yderst forsigtig – når den er tør er den rent faktisk tør. Selvfølgelig kommer der lidt ridser, men ikke noget der tydeligt ses i lakken. Jeg har endda brugt neglen til at åbne en nøglering og sætte en nøgle i UDEN det har efterladt ridser. Jeg er meget imponeret og disse (næsten) ridsefrie lakker! Holdbarheden loves op til 7 dage, og det er også kun OP TIL, for det er kun lige knap og nap at lakken stadig er pæn efter 7 dage. Dog er det ikke ridser i lakken der er problemet, det er slitage på kanten af neglen. Men jeg synes stadig, at det er en flot holdbarhed lakkerne har.

Af de fire lakker har jeg to favoritter. Der er Uncovered som har den her let gennemsigtighed, som jeg synes er rigtig fin på. Derudover synes jeg den mørke Unearthed passer rigtig godt til mig.

Vind CND VINYLUX The Nude Collection + Weekly Top Coat

Jeg har fået lov til at forkæle en af jer heldige læsere med et komplet sæt af CND VINYLUX The Nude Collection og den tilhørende Weekly Top Coat. Den samlede værdi for præmien er 625 kr. For at deltage skal du smutte ind på bloggens instagramprofil; Hverdagsblush hvor konkurrencen vil blive sat i gang senere i dag. Konkurrencen er venligt sponsoreret af CND Danmark.

cnd vinylux weekly top coat

Hvilken farve er din favorit?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *