Min hudplejerutine lige nu

DSC_0031

I øjeblikket er min hudplejerutine meget simpel og effektiv. Der er både taget højde for pleje i forhold til hvordan vejret påvirker min hud, hvilket vil sige masser af fugt, og målrettet pleje mod aknear. Jeg bruger ikke alkoholbaseret produkter for tiden, da alkoholen udtørre huden, samt at vejret også påvirker min hud, derfor er det en mild og fugtgivende hudplejerutine jeg har for tiden.

Først bruger jeg Clinique’s foaming sonic facial soap sammen men en rensebørste fra Matas, M.Cosmetics, sæben er en rigtig god hudrenser, den er meget tyk og det ligner faktisk, at man har en ansigtsmaske på, men den er rigtig god til at rense ansigtet. Efterfølgende bruger jeg en toner. Jeg bruger Nivea’s pure & natural lige for tiden (den er snart tom 🙁 ), den dufter rigtig skønt og friskt, og så fugter den huden godt. Jeg kunne godt finde på at købe seriens cleansing milk og ansigtscreme en gang i fremtiden, da jeg er blevet rigtig glad for toneren.

Når toneren så er trængt ind i huden, bruger jeg en olie. Om aftenen bruger jeg Chleopatra’s tamanu olie, da den er rigtig godt til at holde betændelsestilstande væk fra min hud – den dufter ikke særlig godt, men heldigvis forsvinder duften efter et øjeblik, hvad man ikke gør for skønheden. Om morgenen bruger jeg en anden olie fra Chleopatra, nemlig marula olien – du kan læse mere om begge olier her. For det meste bruger jeg olierne alene, uden hverken serum under eller creme over.

Olierne er begge to rigtig gode til at genoprette huden, jeg synes at de kompenserer hinanden rigtig godt. Tamanu olien egner sig især til uren hud, akne og aknear, mens marula oline er anti-age, beskytter og fugter huden. Og da tamanu olien har en tendens til at udtørre huden lidt, er det godt med fugtpleje.

Derudover bruger jeg en ansigtsmaske både, ler og scrub når jeg synes der er behov for det.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *