Det fik jeg ud af min body lotion challenge

body lotion challenge

Her kommer afrundingen på min body lotion challenge. Jeg har faktisk formået at bruge en eller anden form for lotion/creme på kroppen 2 gange om dagen, det meste af måneden – dog har jeg i hverdagene ikke altid jeg har fået det gjort om morgenen.

De første par dage af min body lotion challenge, tror jeg ikke rigtig, at min hud kunne følge med lotionen/cremen, hvis jeg kørte en negl hen over huden om aftenen, kunne jeg kradse cremen fra om morgenen af. Men dette ændrede sig efter et par dage, med lotion/creme to gange dagligt. Nu er min hud dejlig blød og kronisk fugtet, hvilket kun er positivt.

Det har også betydet, at jeg har fået tømt et par cremer, kun et par af dem var helt nye, men de fleste havde været i brug før, så billedet virker voldsommere end det egentlig er, men også dejligt at komme af med en masse rester!

Opbrugte cremer og lotions (og andre creme former):

  • Naobay body radiance lotion
  • Caroline Wozniacki love all body lotion
  • Bubblet hibiscus & acai berry tea restorig body lotion
  • Dove supreme body silk, body cream
  • Rituals touch of happiness body cream
  • Blueberry body butter
  • Fuji green tea body butter
  • Coconut body milk
  • Radiance Britney Spears, body soufflé

I alt 9 produkter. Jeg synes faktisk rigtig godt om dem alle, det er gode valg til fugt og pleje af kroppen – knap så godt et valg, hvis man er til produkter uden parfume i. Den eneste som jeg ikke brød mig om, var Caroline Wozniacki love all body lotion, den var alt for våd på huden – men som jeg kan se, kan man heller ikke købe den mere (det er en jeg fik sammen med en showergel i matas julekalender et år, for mange år siden, så det var nok også på tide at den blev brugt). En der overraskede mig var body souffléen, en body soufflé er en lettere udgave at en body lotion, jeg synes virkelig at konsistensen på body souffléer er lækker, så dem vil jeg kigge efter i fremtiden.

Har jeg så fået det for vane at bruge en form for krops pleje, efter min body lotion challenge? Jeg synes i hvert fald, at det er blevet mere en selvfølge end pligt, at smøre kroppen ind efter jeg har været i bad om aftenen, så det har haft en positiv effekt.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *