Super Berry nyhed fra Evolve Beauty

evolve beauty super berry

Det er altid super spændende når Evolve Beuaty lancere ny produkter, da jeg generelt synes rigtig godt om brandet. I denne omgang har jeg testet deres nye Super Berry produkter, en Bath and Shower Oil og en Body Oil. Begge produkter er fremstillet ved hjælp af milde og nærende ingredienser, som gør produkterne gode til sensitiv hud og til gravide.

Super Berry Bath and Shower Oil

Den nye Super Berry Bath and Shower Oil er perfekt til tør og sensitiv hud. De kan anvendes, som et alternativ til en traditionel sæbe. Den vandfrie formel er skabt ved hjælp af oliebaserede rensere, der omdannes til en rensemælk, når den kommer i kontakt med vand. Derved renser den forsigtigt huden, uden at forstyrre hudens beskyttende barrierelag. I Super Berry Bath and Shower Oil finder vi også en zero waste upcyclet hindbærkerneolie, som er koldpresset ved hjælp af de overskydende frø fra syltetøjsindustrien, for at skabe en naturlig olie, rig på antioxidanter og essentielle fedtsyre.

Bath and Shower Oil er en super lækker badeolie at påføre kroppen, da den er dejlig let og ikke en fedtet olie. Når badeolien kommer i kontakt med den våde hud, omdannes den som sagt ellers gullige olie sig til en meget let hvid lotion, nem at fordele ud på kroppen og nem at vaske af igen. Huden efterlades IKKE fedtet eller olieret, blot med lidt ekstra blødhed.

Super Berry Body Oil

Efter at have badet i den lækre badeolie, kan kroppens forkæles lidt ekstra med Super Berry Body Oil. Denne indkapsler fugt og nærer huden. Den lette olie er blandet med økologisk chilensk hybenolie, for at genoplive moden hud og forbedre udseendet af ar og strækmærker. Derudover er der også her upcycled hindbærkerneolie og granatæbleolie, som begge er spækket med antioxidanter og essentielle fedtsyre, for at fremme cellefornyelsen og for at holde huden tonet og ungdommelig. Super Berry Body Oli er som sagt en let kropsolie. Den er let og smidig at fordele ud på kroppen, og så absorberes den hurtigt af huden. Olien giver en fugtet, glat, blød og let fedtet hud, igen uden at være det til den klistret side. For bedst resultat, skal olie bruges der hvor kroppen hvor huden er særligt udsat for sår, strækmærker eller tør hud.

Produkterne har en vildt lækker, mild og allergenfri duft af bær, der er 100 % naturlig. Duften gør produkterne til en endnu større fornøjelse at anvende.

Kender du Evolve Beauty? Måske du allerede har prøvet deres to Super Berry produkter?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *