Afrensning med Micellar Water

micellar water

De fleste har nok allerede stiftet bekendtskab med Micellar Water på nuværende tidspunkt. Det er en meget mild og effektiv rense væske, som består af mikroskopiske perler (micellar), der fjerner snavs, makeuprester og fedt fra huden. Jeg bruger Sensitive Caring Micellar Water fra Nivea, som en makeupfjerner og renser huden efterfølgende med renseprodukter. For mig er det en fin før-rens, men jeg går ikke i seng, efter kun at have brugt Micellar Water, det synes jeg ikke at den er god nok til. Jeg synes heller ikke den er særlig god som øjenmakeupfjerner, så der bruger jeg en decidere øjenmakeupfjerner først, men derefter fungere micellar fint, til at tage resterne om øjnene, ansigts makeuppen, samt at fjerne olien – især hvis jeg har brugt en olieret makeupfjerner.

Efter brug af Micellar Water står der, at det ikke behøves at blive skyllet af, men det gør jeg alligevel, synes jeg at min hud bliver let klistret når jeg har brugt den, og helt naturlig bliver det også skyllet af huden, når jeg renser den efterfølgende. Men som der også kan ses på billedet, så virker det jo, mit ansigt plejer i hvert fald at blive fri for makeup efter tre til fem vatrondeller.

Praktisk skal man lige vende sig til at bruge denne beholder fra Nivea, den kan nemlig godt sprøjte ret langt med produkt, selvom man ikke trykker særlig meget, men det er en vanesag.

TIP: Du kan også sagtens bruge Micellar water, til at rense dine makeuppensler af med, de trænger garanteret?

Relaterede indlæg

2 kommentarer

  1. Ved du om Garnier har omformuleret den? Den blev fjernet fra butikkerneførst på året, fordi den indeholder PHMB. Men hvis man kan få den igen, må den vel være omformuleret 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *