Matas Argan Leave-in hårkur

12231667_1059783434062182_835943063_n

Jeg prøvede den her leave-in hårkur flere gange for at få den til at fungere med mit hår, men det virker altså ikke helt som jeg havde håbet på.

Efter at have været i bad og vasket hår, skal det krammes ind i håret, ligesom med hårmousse. Jeg brugte 5 pump til hele mit hår, dog ikke hovedbunden. Den frarådes at bruges 2 cm fra hovedbunden, grundet at håret kan blive meget klasket og tungt, men jeg var slet ikke i nærheden af hovedbunden, jeg mener jeg var mere 10 cm fra. Hårkurens duft er rigtig god, den dufter meget rent, af hårprodukt (sjovt nok), men på en rigtig god måde.

Så sov jeg med det i håret, og dagen efter da håret var tørt, var mit hår som små stive totter… Det var fedtet der hvor hårkuren var i og det var rigtig svært at rede ud, mine hænder blev helt klisteret af at røre ved håret, og så meget produkt synes jeg altså ikke, at jeg brugte! En positiv ting ved at have hårkuren i håret, var at håret var rigtig nemt at sætte op i knold og det var ikke elektrisk, som det kan have lidt tendens til i koldt vejr.

Efter at have været i bad og vasket hårkuren ud – med shampoo, var mit hår meget normalt, lidt mere medgørligt, slattent, tungt og lidt lettere at rede ud. Det var sådan set også meget rat at røre ved håret fordi det var blevet lidt glattere, så der var lidt fordele, men overhovedet ikke sådan så jeg tænker: Wauw! Mit hår har virkelig fået noget ud af, at bruge denne argan leave-in hårkur!

 

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *