Solbeskyttelse med SPF 50 til ansigtet fra nimue

nimue sun-c environmental shield spf 50

Sommeren er langt fra over endnu, og det er de medfølgende UV-stråler heller ikke. Jeg håber personligt på, at sommervejret fortsætter et godt stykke tid endnu, da jeg ikke har holdt min sommerferie endnu! Jeg elsker det varme vejr, og vil klager bestemt ikke. Men i hvert fald så var det de her UV-stråler jeg kom fra, og man skal altså stadig huske at beskytte sin hud mod dem.

Der er absolut ikke noget værre end solskoldet hud. Jeg er blevet noget så forbrændt på skuldre og brystkasse i år. Jeg havde ellers smurt mig ind i en SPF 15 om morgenen, men når man ikke er ekstra forbedret på at skulle side i solens stærke stråler HELE dagen, så er en SPF 15 ikke nok. Desuden er det klogt at opfriske solcremen løbende, igennem en dag i solen. Så jeg blev rød, og det gjorde ondt i flere dage og min hud begyndte til sidst at skalle af…

Budskabet var altså endnu engang at huske solcreme.

Nimue Sun-C Environmental Shield SPF 50

Jeg har testen en ansigtssolcreme med SPF 50 fra brandet nimue, som jeg ikke tidligere har haft noget kendskab til. Nimue skin technology er førende på markedet for højteknologiske derma-cosmeceutiske hudplejeprodukter, og har nu udvidet sin ellers succesrige solbeskyttelse Sun-C, med en ny formel: Environmental Shield SPF 50. Den nye udgave er det første produkt, som indeholder det revolutionerende og patenterede antioxidant molekyle, cyanoacrylat.

Nimue Sun-C Environmental Shield SPF 50 sikre høj beskyttelse mod de største årsager til ældning før tid. Den beskytter mod hele lysspektrummet; UVA, UVB, infrarødt lys samt blåt lys fra elektronik som telefoner, tablets og computere, også kaldet HEV-lys. Desuden beskytter cremen huden mod forurening som smog, luftforurening og røg, og så beskytter den også mod miljømæssige stressfaktorer som pollen, vind, snavs, luftfugtighed og skiftende årstider.

Hovedingredienserne

  • Cyanoacrylat er et antioxidant molekyle, som absorbere lysets energi og dermed forhindre dannelsen af sigtet oxygen, som derved forhindre dannelsen af frie radikaler og Reactive Oxygen Speciea, ROS.
  • Environmental Shield Polymer danner en barriere mellem de skadelige, miljømæssige, stress-faktore og huden. Kombinationen af polymer og metaltiltrækkende egenskaber, forhindre interaktionen mellem de giftige metaller og huden, hvormed huden bliver beskyttet mod frie radikaler og oxidativ stress.
  • Zinkoxid med en 65 % spredning, sikre en bredspektret, transparent UV-beskyttelse, så huden ikke bliver helt hvid.
  • Solfiltre i både organisk og ikke-organisk form, sikre en høj beskyttelse mod UVA- og UVB-stråler, hvilket også gør produktet velegnet til sensitiv hud.
  • E-vitamin acetat virker både antioxidativ og fugtgivende.
  • Dimethyl Methoxy Chromanol virker antioxidativ.
Min bedømmelse

Cremen er oliefri og skulle virke matterende, og derfor også være velegnet flok med tendens til fedtet og problematisk hud. Lige noget for mig! Jeg oplever dog ikke så meget til den her matterende effekt, må jeg indrømme. Men bortset fra det, så er cremen tynd og let i sin konsistens, og den trænger hurtigt ind i huden. Dens konsistens er noget af det jeg er allermest vild med ved cremen. Det er skønt at den er så let på huden. Og så efterlader den ikke huden med fedtede eller klistrende spor. I og med at den er så let og behagelig at have på, gør den sig også god her i sommermånederne, hvorimod en tung creme (ofte solcreme) er ubehagelig og ulækker at bruge. Jeg kan i hvert fald slet ikke holde en tyk og fed creme ud, om det er i ansigtet eller på kroppen, så er det uudholdeligt når det er så varmt og man sveder lidt.

Jeg synes at Nimue Sun-C Environmental Shield SPF 50 er en skøn ansigtscreme, som kan bruges hele året trods den høje solfaktor, som nok mest retter sig mod de varme sommermåneder.

Kender du nimue?

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *