Varmebeskyttelse til håret med expert protection

Når man føntørre/glatter/krøller hår er det vigtigt med beskyttelse, så man ikke ødelægger håret af det. Min yndlings er Franck Provost expert protection. For det første synes jeg, at den dufter helt vildt godt! Jeg hverken glatter eller krøller mit hår ret tit, så jeg bruger den primært ved føntørring. Til mit hår bruger jeg 7-10 sprøjt, og mit hår er altså ret langt, jeg har haft denne her i rigtig lang tid og den er stadig halv fuld – jeg bruger den så heller ikke ret tit, fordi jeg for det meste lader mit hår lufttørre. Der er ret stor forskel på når jeg føntørre med og uden expert protection; når jeg bruger den, bliver mit hår meget glat og meget blødt, let og lækkert, næsten samme resultat som ved glattet hår, i forhold til uden, der bliver det bare tørt og uglet.

Hvis jeg skal sige noget negativt om at bruge expert protection, så giver den ikke noget struktur til håret, og det er ikke særlig nemt at sætte håret op, da det netop er så glat. Men jeg er helt vild med den glatte følelse, hvis jeg har mit hår i hestehale efter brug, sidder jeg og leger med det meget af dagen, fordi det er så rart at røre ved.

Så hvis du står og mangler en varmbeskyttelse til dit hår kan jeg varmt anbefale denne her, den kan fås til både 180 grader – det er den jeg har, og til 230 grader. Lige umildbart kan jeg ikke finde nogen steder hvor man kan købe den på nettet, men jeg mener også, at jeg fandt den på tilbud i netto.

12231377_1059783440728848_720016676_n

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *