Mit bryn projekt med M2 Beauté

m2 beauté 1

Mine bryn er meget mørke. Jeg har hvad vi i min familie kalder for ”skovsneglebryn”. Jeg har altid selv stået for at holde dem ved lige. Jeg begyndte at plukke dem tilbage i folkeskolen, og de har været tæt på skamplukket i sin tid. Dog synes jeg at de er kommet meget godt med igen. MEN jeg synes ikke at de er specielt ens. Jeg kan ikke gøre så meget ved at de ikke sidder præcis lige højt (bonusinfo: det gør mine øre heller ikke), men formen kan jeg forhåbentlig få til at være mere ens.

Eyebrows should be sisters – not twins

Og hvor rammer det citat bare helt perfekt! For det er jo rigtigt! Jeg fik tanken til mit bryn projekt en augustaften, da jeg plukkede mine bryn. Det er nemlig ikke første gang at jeg tænker at de er uens, det er en tanke jeg har ret ofte. Om ikke andet så var min plan at købe et brynserum, lægge pincetten på hylden og bestille tid ved en frisør/kosmetolog til retning af bryn, for at de så, forhåbentlig, kunne give dem en mere ens form.

Brynserum

m2 beauté 2

M2 Beauté eyebrow renewing serum & eyezone conditioning care complex

Jeg havde svoret på at jeg aldrig ville komme til at bruge et vækstserum til brynhårene, da de er kraftige nok og skal plukkes/holdes ved lige ret ofte i forvejen. Men nu skulle det altså være. Efter at ave læst lidt om M2 Beauté eyebrow renewing serum passede serummet sådanset helt perfekt. Serummet er velegnet til tynde, svage og overplukkede bryn, som vil gøre hårene fyldigere, kraftigere og mere mørke. Serummet indeholder det kraftfulde MDN-kompleks, som aktivt stimulerer brynenes naturlige vækst og giver tættere og kraftigere bryn. Serummet indeholder også hyaluronsyre som fugter og holder brynene sunde og smidige og så skulle det give resultater efter 4-6 uger. Det eneste jeg virkelig har bidt mærke i er, hvor kraftigt parfumeret serummet er!?

Sammen med brynserummet fra M2 Beauté købte jeg også deres eyezone conditioning care complex, som er et plejende produkt til både bryn og vipper, der med fordel kan anvendes sammen med deres vippe- og brynserum for af øge effekten af disse. Produktet indeholder effektive peptidekomplekser, der sammen med aktivt ekstrakt fra acaibær øger dannelsen af kollagen i både bryn og vipper. Hårene styrkes, gøres mere smidige og mere glansfulde.

M2 Beauté købt til en rigtig god pris

NiceHair.dk har gode priser på netop disse to produkter. Serummet koster normalt 1040 kr. men er sat ned til 518 kr. (50 %) og det plejende produkt koster normalt 390 kr. og er sat ned til 269 kr. (31 %). Og med koden HVERDAGSBLUSH5 er der yderligere 5 % rabat på hele købet. Shop tilbuddene lige HER.

Efter 2 måneder med brynserum og -pleje

Før start:

m2 beauté 3

Efter ca. to måneders brug af produkterne samt ingen brug af pincet:

m2 beauté 4

Jeg har brug M2 Beauté brynserummet om aftenen på rene og tørre bryn i ca. 2 måneder, og så har jeg brugt deres care complex om morgenen. Dertil skal det siges at jeg ikke har plukket mine bryn i denne periode, så på dette tidspunkt ser det helt tossede ud. Allerede efter en måned synes jeg at det så slemt ud! Men jeg har holdt ud og jeg har fået dét ud af det som jeg håbede. De områder, som nok betegnes for skamplukket har fået flere hår, og de områder hvor mine bryn var meget tynde er også blevet fyldigere og tættere.

Til kosmetolog

Så kom tiden til den spændende del. Nemlig til retningen af bryn. Jeg havde snakket med kosmetologen først og hun var helt med på den. Før og efter mit besøg hos kosmetologen:

m2 beauté 5

Mine bryn har fået mere fylde, frem for at de tangerede til at være for tynde og unaturlige. Desuden fortsætter jeg med at bruge produkterne på området ind mod midten, for at øge hårvæksten der, så også disse områder kan blive mere ens.

Resultat:

m2 beauté 6

Alt i alt har jeg været rigtig glad for processen. Jeg føler at jeg har fået et sæt bryn der er mere ens end udgangspunktet. Selvfølgelig er det stadig en proces, som skal arbejdes videre på. Jeg er ikke helt i mål endnu. M2 Beauté produkterne har været effektive og lige den del synes jeg har været ret svær. At gå rundt med sådanne udplukkede bryn i et stykke tid, var ikke lige min favoritdel, men nu kan jeg holde dem ved lige igen!

Hvordan holder du dine bryn ved lige? Klarer du det hele selv, eller er du jævnligt forbi en kosmetolog?

Knus Charlotte

Relaterede indlæg