Caudalie rens og toner – første step i en god hudplejerutine

caudalie rens og toner

En god hudplejerutine består af flere elementer, men som base er det en god ting altid at starte med, at rense huden. Og når huden er renset skal porerne lukkes igen, for at mindste at der sætter sig snavs i dem, som senere kan føre til urenheder. Dette kan gøres med en toner. Jeg har testet to produkter fra Caudalie, et fransk hudplejebrand der levere naturlige luksus hudplejeprodukter. Som en lille smuk ting, så donere Caudalie årligt 1 % af deres omsætning til organisationer, der arbejder med økologi, miljøbeskyttelse og velgørenhed. De to produkter jeg har testet i denne omgang, er deres Purifying Gel Cleanser og Moisturizing Toner.

Purifying Gel Cleanser

Denne ansigtsrens renser huden og reducerer urenheder, samtidig med at den sammentrækker porerne og reducerer overskydende talg på hudens overflade. Det er en gel-til-skum formulering, der skulle virke ikke-udtørrende, og så er den formuleret med salicylsyre (BHA), rødme-reducerende druevand og økologisk rosenvand for en flot glød efter afrensning. Rensen er en tynd gel med en lidt kraftigere duft, om end en skøn og opfriskende duft. Rensen skummer stort set ikke op, den er nem at massere ud på huden og at skylle af igen. Efterfølgende er mit ansigt rent og selvom rensen ikke skulle virke udtørrende, så oplever jeg at den virker en smule tør og “fedtfri”.

Moisturizing Toner

Toneren har en noget mildere duft, end rensen har, og så passer den til alle hudtyper og er dermatologisk testet. Den er udstyret med en pumpe, hvor ét pump toner på en vatrondel er en passende mængde til hele ansigtet. Som sådan komplimentere denne toner rensen rigtig godt, i og med at rensen tørre huden lidt ud, så tilføre denne lidt blødgørende pleje, dog kan resten af en hudplejerutine (serum, creme) dog ikke undværes. Det er en OK toner, men ikke den bedst jeg har prøvet.

Kender du Caudalie? Bruger du nogle af deres produkter? Du finder blandt andet produkterne HER *.

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Indeholder et eller flere affiliate links, markeret med *.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *