Rejsetørrelser fra Hårklinikken

hårklinikken

Jeg har fornyeligt modtaget et fint lille rejsesæt, bestående af en lille toilettaske med en shampoo og balsam fra Hårklinikken. Hårklinikken har siden 1979 hjulpet flere tusinde mennesker, med at få det bedste ud af deres hår. De er førende specialister inden for behandling af hårtab, ved hjælp af med de mest effektive og genopbyggende behandlinger, baseret på mange års forskning og udvikling. Deres behandlinger bliver tilpasset den individuelle person.

Ønske om at opretholde et sundt og smukt hår

Hårklinikken byder også på produkter til det mere almindelig hår, og til os der ønsker at bevare et sundt og smukt hår, samt en sund hovedbunde. Jeg vil ikke sige at jeg lider af hårtab, men jeg taber godt nok mange hår, når jeg er i bad og vasker håret. Jeg mener det er omkring 80 hår man til dagligt taber, men det er jo ikke kun hår på hovedet. Jeg tænker at den mængde jeg taber, er en meget normalt dosis.

Hårklinikken balancing shampoo & daily conditioner

Disse to produkter er uden parfume, og dufter ligesom Neutrals hårplejeprodukter. Shampooen er Hårklinikkens grundsten i hårplejeprogrammet. Formlen er specielt velegnet til både tørt og/eller fedtet hår og genopretter hovedbundens naturlige pH-værdi. Den rengør blidt håret, uden at vaske hårets naturlige olier af, og forbereder håret på den efterfølgende pleje af balsam. Det er derfor også en shampoo, der kan anvendes af en bred forsamling, da den på en og samme tid retter sig til flere forskellige hårtyper.

Balsammen er velegnet til daglig brug, og er speciel velegnet til normalt fint og/eller tyndt hår. Den indeholder få plejende ingredienser som jojobaolie og planteekstrakter fra kamille og morgenfrue. Den gør håret lettere at rede igennem efter vask og efterlader samtidig håret blødt.

Ørevoks?

Produkterne jeg har modtaget, er i nogle praktiske rejsestørrelser af 75 ml. Jeg har dog hurtigt fundet ud af at makkerparret ikke noget for mig. Shampooen bryder jeg mig ikke om, da den giver en underlig struktur i mit hår når jeg vasker det og det er vådt. Når det er tørt er der dog ingen problemer, med mærkelig struktur. Havde det været det eneste, kunne jeg sagtens have brugt produkterne, men jeg synes faktisk også at mit hår efterlades med en lugt af ørevoks… Den første gang jeg havde brugt parret, gav jeg min kæreste skylden, for at det var ham der lugtede af ørevoks, indtil jeg opdaget at det var mit eget hår. Ups…

Sååå det er nok ikke lige dem her der kommer med mig på ferie.

Hvilke rejsestørrelses produkter har I med i kufferten?

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *